Που θα τιμήσει σήμερα την Παναγία η Πολιτική και Πολιτειακή ηγεσία της χώρας

Όπως είθισται κάθε χρόνο όλη η πολιτκή και πολιτειακή ηγεσία της Ελλάδας γιορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου, ενώ επ’ ευκαιρία της αργίας οι πολιτικοί αξιωματούχοι απολαμβάνουν παράλληλα την χαλαρότητα κάποιου νησιού ή της ιδιαίτερής τους πατρίδας.

Φέτος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας επέλεξε να εκκλησιαστεί, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Νυδρίου Λευκάδας.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,

ο οποίος κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Μεσσηνία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο, για ολιγοήμερη ανάπαυλα με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ήδη στην Κέρκυρα, όπου θα περάσει και την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία. Αύριο, θα παρακολουθήσει τη δοξολογία του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Μουντέ.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Λειβαδιά, Βοιωτίας.

Η Κυβέρνηση δεν θα μπορούσε βέβαια να μην έχει στείλει αντιπροσώπους της στις ιδιαίτερες γιορτές της Παναγίας στην Τήνο, όπου θα βρίσκεται ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο όπου θα βρίσκεται ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου και στην Παναγιά την Εκατονταπυλιακή της Πάρου όπου θα παρίσταται ο υφυπουργός Ενέργειας Μάκης Παπαγεωργίου. Στους Παξούς τέλος, επέλεξε να παρευρεθεί ο υπουργός Προστασίας του πολίτη Νίκος Δένδιας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα