Πρεμιέρα για Μαρία Μπεκατώρου και Νίκο Μουτσινά – Τι είδαμε στην έναρξη του Πρωινού Σου – Κου;

Με φανερό το άγχος και την αγωνία τους να κερδίσουν το στοίχημα με την τηλεθέαση έκαναν πρεμιέρα το πρωινό του Σαββάτου η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή Πρωινό Σου – Κου.

Οι δύο παρουσιαστές μπήκαν στο ζεστό σκηνικό σαν… δύο παλιοί γνώριμοι που συναντήθηκαν τυχαία και αφού καλωσόρισαν ο ένας τον άλλο, καλημέρισαν το κοινό χωρίς εισαγωγές. «Πώς νιώθεις που λες καλημέρα;», ρώτησε η Μαρία τον Νίκο με τον ίδιο να απαντά me χιούμορ:

«Έχω πει μερικές φορές καλημέρα για λίγο. Τώρα θα είναι για πολύ.

Για τα επόμενα 6 χρόνια θα κάνουμε πρωινό».

Χωρίς να χάσουν καιρό, οι δύο παρουσιαστές προχώρησαν στον καναπέ και αφού καλημέρισαν τους συνεργάτες τους, Λάμπρο Κωσταντάρα και Νανά Ηλιοπούλου, προχώρησαν στη ροή της εκπομπής.

Το πιο ενδιαφέρον όλων, είναι το γεγονός πως κανείς από τους δυο τους δεν προσπάθησε να κρύψει το άγχος του, ενώ ο Μουτσινάς παραδέχτηκε πως… δεν μπορεί τις πρεμιέρες και κάλεσε την ομάδα του να υποκριθούν πως βρίσκονται στη δεύτερη μέρα της εκπομπής!

Πηγή: ToraTora.gr

The post Πρεμιέρα για Μαρία Μπεκατώρου και Νίκο Μουτσινά – Τι είδαμε στην έναρξη του Πρωινού Σου – Κου; appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
πρωινο μπετακωτορου μουτσινας τηλεθεασξ, εναρξη πρωινου σου κου
Τυχαία Θέματα