Προσοχή ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «δαγκώνει»! – Δείτε το trailer του «The Wolf of Wall Street»

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει για πέμπτη φορά σε ταινιά του Μάρτιν Σκορσέζε βγάζοντας προς τα έξω αυτή τη φορά το άγριο και στιγνό πρόσωπο ενός χρηματιστή της Γουόλ Στριτ.

Η μεγάλη επιστροφή του Μάρτιν Σκορσέζε είναι γεγονός παρουσιάζοντας την υπερβολή, τη χλιδάτη ζωή των ’90's και τα βρώμικα μυστικά της Γουόλ Στριτ στη νέα

του ταινιά «The Wolf of Wall Street»!

Το έργο του διάσημου και σπουδαίου σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού αφηγείται την πραγματική ζωή του Νεο Υορκέζου χρηματιστή Τζόρνταν Μπέλφορτ, βασιζόμενο στην ομώνυμη αυτοβιογραφία του. Ο Μπέλφορτ, διάσημος για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα που λέρωσαν ποτέ τη φήμη της Wall Street, υπήρξε με διαφορά ο πιο επιφανής χρηματιστής της εποχής του και ταυτόχρονα ένα σύμβολο για όλα όσα συμβόλιζε το κυνήγι του χρήματος σε μια χώρα που λίγες μόνο δεκαετίες μετά θα έβλεπε το κίνημα του «Occupy Wall Street» να χτυπάει κάτω από τη μέση το γόητρο του καπιταλισμού.

Ο Ντι Κάπριο είναι αυτός που υποδύεται τον Τζόρνταν, κάνοντας πάρτι, διασκεδάζοντας, πετώντας λεφτά, ποτά, αστακούς αλλά και ανθρώπους από τις ταράτσες! Μαζί του, οι Τζόνα Χιλ, Ζαν Ντιζαρντέν, Τζον Φαβρό και Ρομπ Ράινερ συμπληρώνουν το πορτρέτο μιας Νέας Υόρκης που δεν υπάρχει πια, αν και ήδη από τα πρώτα λεπτά του νέου trailer που κυκλοφόρησε την παράσταση κλέβει ο Μάθιου Μακ Κόναχι στο ρόλο που τον οδηγεί ολοταχώς προς ένα Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

Eπίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, η νέα ταινία του Σκορσέζε θα κυκλοφορήσει περίπου στα μέσα Νοεμβρίου και αναμένεται να σαρώσει τα βραβεία!

Δείτε το ολοκαίνουριο trailer...

Keywords
Τυχαία Θέματα