Πρωτοσέλιδα: Εβραϊκή Καμπαλιστική …Χαιρετούρα από τον Σαμαρά

Η φορολογία των ακινήτων, συνταξιοδότηση πριν καν τα 58 και η «τραγελαφική» κατάσταση των ΑΕΙ είνια ορισμένα από τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ληστεία με «ωραία λόγια» στα ακίνητα".

Η εφημερίδα γράφει "ληστεία με ωραία λόγια επιχειρείται στα ακίνητα, καθ΄υπόδειξιν της τρόικας. Το υπουργείο Οικονομικών θα δώσει το 2014 τη χαριστική βολή στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων με τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων που παγιδεύει όσους έχουν αστικά ακίνητα (και κυρίως μονοκατοικίες),

τους κατόχους αγροτεμαχίων (που σήμερα είναι αφορολόγητα) αλλά και τις αρδευόμενες εκτάσεις σε όλη τη χώρα!".

ΕΘΝΟΣ: "Θέατρο παραλόγου στα ΑΕΙ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε δεινή θέση έχουν περιέλθει χιλιάδες φοιτητές εξαιτίας της παρατεταμένης απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων ιδιαίτερα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πολυτεχνείο. Πρωτοετείς δεν έχουν εγγραφεί. Εξεταστικές βρίσκονται στον αέρα. Μαθήματα δεν ξεκίνησαν. Μεταπτυχιακά καθυστερούν επικίνδυνα. Η εικόνα διάλυσης οδηγεί σε απόγνωση τις οικογένειες των φοιτητών, οι οποίες σε συνθήκες κρίσης έχουν επωμιστεί δυσβάστακτα βάρη".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Εβραϊκή Καμπαλιστική ...Χαιρετούρα από τον Σαμαρά".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Αντώνη μπας και είσαι παιδί του Ιούδα, του γένος Μπεναχίμ;... Ας σε «καμαρώσουν» οι ψηφοφόροι σου στον μυστικό καμπαλιστικό -απόκρυφο εβραϊκό της μαγείας!- χαιρετισμό σου!!!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σύνταξη με 35ετία ακόμη και πριν από τα 58!".

Η εφημερίδα γράφει "κρυφές ευκαιρίες που κάνουν ακόμη πιο ελκυστική τη συνταξιοδότηση χωρίς όριο ηλικίας με 35ετία, ακόμη και πριν από τα 58, περιλαμβάνουν οι διατάξεις του ισχύοντος ασφαλιστικού συστήματος για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους που είχαν την πρώτη έναρξη της ασφάλισής τους πριν από το 1983 σε ταμεία ΔΕΚΟ, τραπεζών και στο Δημόσιο".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Λίστα ντροπής στην τρόϊκα".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τη λίστα με τα νέα μέτρα που θα καλύψουν το δημοσιονομικό, που, όπως εκτιμά η κυβέρνηση, αγγίζει τα 1,3 δισ. ευρώ, φέρνει σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα η ηγεσία του υπουργείου".

ΕΣΤΙΑ: "Το επόμενο βήμα φόρος στα παράθυρα!".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στα τέλη του 17ου αιώνος είχε επιβληθή στην Αγγλία φόρος στα παράθυρα, ο οποίος έμεινε γνωστός στην ιστορία ως «Window Tax». Τα σπίτια εφορολογούντο αναλόγως του αριθμού των παραθύρων τους".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Πάρτι με τους εργολάβους".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μέσα από τους αυτοκινητόδρομους, η κυβέρνηση επιχειρεί να νεκραναστήσει την υποτιθέμενη επιτυχία της. Ετσι, ετοιμάζεται να πάρει νέα μέτρα για την κοινωνία και επείγεται να κλείσει τις λεόντιες συμβάσεις, που προβλέπουν πακτωλό χρημάτων προς τους εργολάβους".

ΤΑ ΝΕΑ: "Προσκλητήριο αποστασίας!".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "προσκλητήριο... αποστασίας απευθύνει, από την «Αυγή», προς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Αλ. Τσίπρας με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά - για να επαναβεβαιωθεί ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα".

Kontranews: "Για τα 100.000 ευρώ που εισπράττουν το χρόνο 3.000 ευρώ φόρο πληρώνουν οι βουλευτές".

Η εφημερίδα γράφει "οι βουλευτές μας εκτός από τα 100.000 το χρόνο έχουν και άλλα προνόμια όπως π.χ. τους πληρώνουν γραφεία, τους δίνουν τρεις υπαλλήλους για να τους βοηθάνε και δύο αστυνομικούς για να τους φυλάνε, έχουν δωρεάν τηλέφωνα και τα γνωστά τυχερά που πάντοτε έχουν όχι βέβαια όλοι οι βουλευτές αλλά οι κυβερνητικοί".

NEWSBOMB: "Αρρώστησες στην Ελλάδα του Αδωνι; Πέθανες".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ακυρώνει συστηματικά τον ίδιο του τον εαυτό ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης τις τελευταίες ημέρες, με τις εκρηκτικές δηλώσεις και τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του να διαδέχονται η μία την άλλη".

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "Κόβονται νερό, φως και θέρμανση. Σε απόγνωση όλο και περισσότερα νοικοκυριά".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Λίστα με 13 παρεμβάσεις στο νέο προϋπολογισμό".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στον «αέρα» βρίσκεται ο προϋπολογισμός του 2014, τέσσερις ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσής του στη Βουλή, λόγω της διένεξης κυβέρνησης και τρόικας για το ύψος του πακέτου των μέτρων, το οποίο υπάρχει κίνδυνος να διατηρήσει σε ύφεση την οικονομία για έβδομη συνεχή χρονιά".

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα