Πρωτοσέλιδα: Σύνταξη πριν από τα 60 – Βγείτε με τα παλαιά όρια ηλικίας

10:19 6/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Το σκάνδαλο με τον Τάκη Μπαλτάκο, και οι πολιτικές προεκλογικές συγκρούσεις είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Φασιστικό παιδομάζωμαΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Οι Ρώσοι ρίχνουν τον ΣαμαράΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Σκοτεινά παιχνίδια πάνω από τις κάλπεςΗ ΑΥΓΗ: Παράγων αστάθειας η κυβέρνηση ΣαμαράΗ ΒΡΑΔΥΝΗ:
Σύνταξη πριν από τα 60. Βγείτε με τα παλαιά όρια ηλικίαςΗ ΕΠΟΧΗ: Θέμα κυβέρνησης, όχι ΜπαλτάκουΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σχέδιο σταθερότητας κατά φημών και σεναρίωνΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Εβδομάδα εκρήξεων. Επτά βίντεο διάσπαρτα στα τέσσερα σημεία του ορίζονταΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μπαλτάκος - ΓκέιτΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δίνουμε τη μάχη για την επιτυχία της απεργίαςΟ ΛΟΓΟΣ: Επίδομα στους "μη έχοντες"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Γιατί ο Γιώργος θέλει να ρίξει την κυβέρνησηΤΟ ΑΡΘΡΟ: Εξομάλυνση τώρα!ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Στη δίνη της προδοσίας. Ο Εφιάλτης Μπαλτάκου νάρκη στη σταθερότηταΤΟ ΠΑΡΟΝ: Καμπανάκι εξόδουESPRESSO: Η "ανατομία" ενός εγκλήματοςFREE SUNDAY: Η τέλεια αντίφασηREAL NEWS: Ποιους απειλούν με νέα βίντεο!ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Σπρώχνουν τις βάσεις προς τα κάτω
Keywords
Αναζητήσεις
βραδυνη συνταξη στα 60
Τυχαία Θέματα