Ρένος Χαραλαμπίδης στο ΒΡΑΔΥ: Δεν έχω κρύψει ούτε ένα ευρώ από την εφορία

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Κατερίνα Γκαγκάκη, έδωσαν το παρόν σε ένα εντυπωσιακό ΒΡΑΔΥ!

Δυναμική είσοδο έκανε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος μίλησε για την πολιτική, τον κινηματογράφο αλλά και τις φιλίες που ήρθαν και έφυγαν.

Είχε μια δεκαετία να βγει στην τηλεόραση καθώς είχε ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και είχε μείνει άφραγκος. Ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν μετανιώνει για την προσπάθεια του να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο Ρένος δήλωσε στον παρουσιαστή ότι δεν έχει κρύψει ούτε ένα ευρώ από την εφορία και παραδέχεται

πως κάνει μεγάλη φορολογική δήλωση. Θεωρεί πως δεν γίνεσαι ηθοποιός για να γίνεις πλούσιος και ο ίδιος είχε την τύχη να γίνει γνωστός και να βγάλει λεφτά.

Ο ηθοποιός έχει ταλέντο στο να λέει το φλιτζάνι και το απέδειξε λέγοντας τον καφέ τον παρουσιαστή, ενώ σχολίασε και τον πρωθυπουργό λέγοντας τα καλύτερα. Τέλος, δήλωσε πως θα έδινε και τη ζωή του για την Ελλάδα.

Στη συνέχεια έκανε την είσοδο της και η λαμπερή Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η διάσημη τηλεπερσόνα θα βρίσκεται ξανά στη κριτική επιτροπή του ‘‘Your Face Sound Familiar’’, ενώ στις κακές γλώσσες που τη θέλουν «σκύλα», απαντάει πως όταν είσαι πάρα πολύ καλός κάνεις τους άλλους να πιστεύουν πως είσαι κακός.

Για το καινούργιο σόου με τον αγγλικό τίτλο, η καλεσμένη αποκάλυψε ότι δεν θα αποχωρεί κανείς από την εκπομπή, και ότι εκείνη θα είναι κριτικός, βαθμολογώντας τους συμμετέχοντες, για το πόσο καλά παριστάνουν κάποιο γνωστό πρόσωπο.

«Θα λέμε πόσο καλά τον έκανε, σε ποιο βαθμό έπεισε, σε ποιον δεν έπεισε. Θα βαθμολογούμε τους πάντες και όποιος πάρει την υψηλότερη βαθμολογία θα κερδίσει», τόνισε η Γκαγκάκη, και συμπλήρωσε πως τα χρήματα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα