Ρεζίλι έγινε πάλι το Λονδίνο2012!

15:46 6/8/2012 - Πηγή: KoolNews

Έπεσε η αμερικανική σημαία την ώρα της απονομής του χρυσού μεταλλίου στη Σερένα Γουίλιαμς. Οι κάμερες της επίσημης τηλεοπτικής κάλυψης δεν “έδωσαν” τους διοργανωτές αλλά ένας φίλαθλος ανέβασε πειρατικό βίντεο στο διαδίκτυο κι έγινε… πανικός.

Έκπληκτοι οι φανατικοί θαυμαστές του γυναικείου τένις που βρέθηκαν στις κερκίδες των Ολυμπιακών Αγώνων για τον συναρπαστικό τελικό ανάμεσα στις σούπερ σταρ των κορτ

Σερένα Γουίλιαμς και Μαρία Σαράποβα είδαν την αστερόεσσα να… ξηλώνεται από τον κορυφαίο ιστό και να πέφτει στο έδαφος.

Η Σερένα Γουίλιαμς είχε μόλις συντρίψει την σέξι Ρωσίδα με 2-0 σετ (6-0, 6-1) και ήταν πανευτυχής για το πρώτο της ολυμπικό χρυσό μετάλλιο στο απλό γυναικών, όταν οι διοργανωτές τα έκαναν πάλι θάλασσα.

Κάποιος δεν είχε τοποθετήσει τη σημαία σωστά στον ιστό για την απονομή των μεταλλίων με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει και να αφήσει άναυδους όσους βρίσκονταν στο γήπεδο. Όλοι οι υπόλοιποι δεν θα μάθαιναν βέβαια ποτέ την τεράστια γκάφα των Βρετανών καθώς οι κάμερες του NBC εστίασαν στο πρόσωπο της αθλήτριας και δεν έδειχναν τον ιστό!

Το θέαμα ήταν σχεδόν αστείο καθώς την ώρα που παιάνιζε ο αμερικανικός εθνικός Ύμνος, στον ιστό κυμάτιζαν μονάχα η σημαία της Ρωσίας και η Σημαία της Λευκορωσίας. Οι τηλεθεατές δεν κατάλαβαν τίποτα λόγω της κάλυψης αλλά ένας φίλαθλος που βρισκόταν στο γήπεδο τράβηξε το δικό του βίντεο και το ανήρτησε στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να γίνει σήμερα χαμός στο Λονδίνο!

Τον πάγο πάντως έσπασε η ίδια η Γουίλιαμς η οποία άρχισε να γελάει δυνατά με το λάθος των διοργανωτών, παρασύροντας τον κόσμο που είχε αρχίσει να διαμαρτύρεται.

Την ώρα της αναμνηστικής φωτογραφίας πάντως ένας εθελοντής έτρεξε, μάζεψε τη σημαία και την έδωσε στην Σερένα…

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Keywords
Τυχαία Θέματα