Σοκ! Ο Λαφαζάνης επιστρέφει από την… πίσω πόρτα στην κυβέρνηση για να αντιμετωπίσουν τη Ζωή!

Φοβούμενη προφανώς την επιτυχία της «Πλεύσης Ελευθερίας» και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η κυβέρνηση απαντάει στην πρώην πρόεδρο της Βουλής με την επιστροφή του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο κυβερνητικό στρατόπεδο. «Προξενητής» μάλιστα είναι η πλευρά Καμμένου και των ΑΝΕΛ!

Τα πράγματα έχουν ως εξής: η «Πυρίκαυστος Ελλάδα», το κίνημα που δημιούργησε ο Κώστας Ζουράρις, βουλευτής των ΑΝΕΛ που στηρίζει την κυβερνητική πλειοψηφία, διοργανώνει εκδήλωση

στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή των Μνημονίων.

Βασική ομιλητής είναι η γνωστή από την υπόθεση Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά, την οποία είχε παρουσιάσει μετά Βαΐων και Κλάδων προεκλογικά ως στέλεχος των ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος.

Μεταξύ των άλλων ομιλητών, όμως, ξεχωρίζει το όνομα του Παναγιώτη Λαφαζάνη!

Τι δουλειά έχει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, λοιπόν, με κυβερνητικά στελέχη; Μήπως καλοβλέπει την επιστροφή του στην κυβέρνηση, για να αντιμετωπίζει τη... ναυαρχίδα της «Πλεύσης Ελευθερίας» και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Και το κάνει μέσω μιας άλλης... Ζωής (Γεωργαντά), του Κώστα Ζουράρι και του Πάνου Καμμένου;

Ήμαρτον...

The post Σοκ! Ο Λαφαζάνης επιστρέφει από την… πίσω πόρτα στην κυβέρνηση για να αντιμετωπίσουν τη Ζωή! appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
πυρίκαυστος
Τυχαία Θέματα