Στην αντεπίθεση περνά ο Γκιουλέκας: Aλαζόνας, θλιβερός και… πνευματικά διαταραγμένος ο Μπουτάρης

Βολές σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την δημοτική παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη» Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Ο κ. Γκιουλέκας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου της συμπρωτεύουσας τόνισε:

«Η τρέλα του μεγαλείου και η αλαζονεία της εξουσίας βρίσκουν απόλυτη ταύτιση στο πρόσωπο του θλιβερού δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Το βέβαιο είναι ότι έχει ξεπεράσει πλέον όλα τα όρια και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος και τις απαιτήσεις του αξιώματος που κατέχει. Με τα καμώματά του έχει κουράσει. Σίγουρα, τα όσα είπε δεν αντέχουν σε κανένα πολιτικό σχολιασμό. Όταν κανείς μιλάει με αυτό τον τρόπο, προφανώς τελεί υπό πνευματική διαταραχή».

Συγνώμη ζήτησε ο Μπουτάρης

«Συγγνώμη» από τον Κώστα Γκιουλέκα για τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για το πρόσωπο του, στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Από το βήμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, λίγη ώρα αργότερα, ο Γ. Μπουτάρης παραδέχτηκε ότι ήταν «ατόπημα» του όσα είπε εις βάρος του υφυπουργού Παιδείας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο, Κ. Γκιουλέκα, και εξήγησε πως δεν εννοούσε όσα είπε και απλώς τα ανέφερε πάνω στην κουβέντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα