Στην Αθήνα ο Φλολάντ Λούλι-Ποιος είναι ο δολοφόνος της συμμορίας του Κόλα

11:57 9/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζεται καθώς το βάρος των αστυνομικών δυνάμεων έχει πέσει πλέον στην σύλληψη δύο κακοποιών από την «συμμορία των Αλβανών».

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι άνδρες της αστυνομίας μετά την διαφυγή του Ιλίρ Κούπα στην Αλβανία έχουν στρέψει τις έρευνές τους στην Αθήνα όπου φέρεται ότι κρύβεται ο Φλολάντ Λούλι καθώς δεν ακολούθησε τον Φάτος Σούλα στον δρόμο προς το Κόσσοβο ούτε τον Κλέμεντ Κάλα

στον δρόμο προς την Αλβανία, αλλά δημοσίευμα της Espresso αναφέρει ότι ο Λούλα κρύβεται από δικούς του ανθρώπους στην περιοχή της Αθήνας.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως βρίσκεται στα ίχνη και ενός άλλου Αλβανού κακοποιού. Πρόκειται για τον αδίστακτο κακοποιό Αντιμίρ Μουρατάι, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε ληστεία τράπεζας στην Λάρισα μαζί με τον Κλέμεντ Κάλα και απέσπασε λεία άνω του μισού εκατ. ευρώ.

Το προφίλ του Φλολάντ Λούλι

Ο 27χρονος Φλολάντ Λούλι αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ΕΛ.ΑΣ. Πηγές της αστυνομίας μιλούν για στυγνό δολοφόνο και έμπειρο κακοποιό. Δεν κρίνεται τυχαίο εξ’ άλλου το γεγονός ότι δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους της συμμορίας των δραπετών του Μάριον Κόλα στον δρόμο διαφυγής τους έξω από την χώρα.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας των κακοποιών διέπραξε για το διάστημα 2009 έως και το 2011,38 ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων σε Λάρισα και Βόλο. Με λεία αξίας 45.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 560.000, ο αδίστακτος κακοποιός δεν δίστασε να σκοτώσει εν ψυχρώ μια 55χρονη γυναίκα όταν αυτή αρνήθηκε να του δείξει μέρος που έκρυβε τα χρήματά της. Ο Αλβανός κακοποιός, καταδικάστηκε σε τρεις φορές ισόβια, με επιπρόσθετη ποινή 141 χρόνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα