Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Άννα Βίσση

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα η Άννα Βίσση στις 5 τα ξημερώματα, αφού έπεσε από την περιστρεφόμενη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο οποίο χθες ξεκίνησε τις εμφανίσεις της. Το LAV @Kentro Athinon ήταν κατάμεστο από κόσμο και φίλους της δημοφιλούς τραγουδίστριας, που την αποθέωνε έπειτα από κάθε της ερμηνεία.

Την ώρα που τραγουδούσε το «Everything», η περιστρεφόμενη σκηνή, που άνοιγε και έκλεινε σε διάφορα σημεία, από τεχνικό λάθος άνοιξε στο σημείο που βρισκόταν η σταρ με αποτέλεσμα την

πτώση της από ύψος 2 μέτρων περίπου.

Οι συνεργάτες, οι φίλοι και οι θαμώνες του μαγαζιού σοκαρίστηκαν και επικράτησε αναστάτωση! Η τραγουδίστρια στην αρχή δεν επιθυμούσε να πάει στο νοσοκομείο αλλά πείστηκε από το γιατρό της και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Υγεία». Η Άννα Βίσση έχει σπάσει τα πλευρά της και οι γιατροί της απαγόρευσαν να τραγουδήσει απόψε, παρά τις προσπάθειες της ίδιας να τους μεταπείσει.

Η Ναταλία Γερμανού επικοινώνησε με την αδερφή της Άννας Βίσση, Νίκη, και μέσα από την εκπομπή της, «Μες στην καλή χαρά», ανέφερε πως, «μου είπε ότι είναι καλά, κοιμόταν όταν μιλήσαμε. Δεν έχει τίποτα άλλο πιο σοβαρό. Δε θα εμφανιστεί βέβαια σήμερα… Η ίδια έλεγε στους γιατρούς: «Αφήστε με να πάω να τραγουδήσω. Αν μου δέσετε καλά το τραύμα, εγώ μπορώ να εμφανιστώ απόψε». Της είπαν ότι αστειεύεστε και βεβαίως δεν την άφησαν.»

Keywords
Τυχαία Θέματα