Συλληπητήρια για τον Μαντέλα έστειλε ο Τζορτζ Μπους…πριν καν πεθάνει!

18:03 1/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε το γραφείο τύπου του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου που βιάστηκε να θρηνήσει για την απώλεια του Νοτιοαφρικανού ηγέτη, Νέλσον Μαντέλα.

«Η Barbara και εγώ θρηνούμε για το τέλος ενός από τους μεγαλύτερους πιστούς στην ελευθερία είχαμε το προνόμιο να γνωρίσουμε», έγραφε η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρώην πλανητάρχη.

Η υγεία του Νέλσονα Μαντέλα

είναι βέβαια σε κρίσιμη κατάσταση αλλά ως γνωστόν πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε επίσημα ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Όπως ήταν φυσικό η ανακοίνωση από το γραφείο του Μπους προκάλεσε αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έδειχνε σίγουρος ότι ο Μαντέλα πέθανε....

«Ως πρόεδρος» έγραφε η ανακοίνωση «παρατηρούσα με θαυμασμό τον Νέλσον Μαντέλα ως προς την αξιοσημείωτη ικανότητα του να συγχωρήσει τους δεσμοφύλακές του μετά από 26 χρόνια παράνομης φυλάκισης, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ισχυρό παράδειγμα της λύτρωσης και της χάριτος για όλους μας. Ήταν ένας άνθρωπος με τεράστιο ηθικό σθένος, που άλλαξε την πορεία της ιστορίας στη χώρα του. Η Barbara και εγώ τρέφαμε μεγάλο σεβασμό για τον Πρόεδρο Μαντέλα, και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους συμπατριώτες του».

Keywords
Τυχαία Θέματα