Τα άσπρα μαλλιά στον άντρα…

Ποιος είπε ότι τα γκρίζα ή τα άσπρα μαλλιά είναι άσχημα σε έναν άντρα; Το αντίθετο λέω εγώ – είναι πραγματική γοητεία.

Από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τους άντρες που έχουν πλούσια, αλλά άσπρα μαλλιά από νεαρή ηλικία και τραβάνε ζόρι με αυτό. Αρκετοί προσπαθούν με διάφορους τρόπους να τα σκουρύνουν, συζητάνε για αυτό και το αισθάνονται κάτι σαν ατυχία. Τι πιστεύω εγώ; Πιστεύω ότι είναι χαζοί. Τα γκρίζα μαλλιά δεν είναι άσχημα – είναι γοητεία.

Και ένα κλασσικό παράδειγμα είναι ο Τζόρτζ Κλούνεϊ. Θα έλεγα και διάφορους φίλους μου, αλλά δεν τους ξέρετε.

Να τραβάμε ζόρι εμείς που έχουμε λίγα μαλλιά και μια μικρή ή μεγάλη φαλακρίτσα το καταλαβαίνω. Η έλλειψη μαλλιών πολλές φορές σε μεγαλώνει. Δεν σε ασχημαίνει, σε μεγαλώνει. Βέβαια πάρα πολλοί έχουν λύσει το θέμα τους με το πολύ κοντό κούρεμα, ή το ξύρισμα, τύπου Μπρους Γουίλις. Όμως εμένα που μου λείπουν μαλλιά, αύριο το πρωί αν μπορούσα θα τα αντάλλαζα για πολλά γκρίζα ή ακόμα και κάτασπρα μαλλιά. Υπάρχουν κάτι κρέμες που χρησιμοποιούν ορισμένοι, που δίνουν πιο πολύ έμφαση στα μαύρα από τα γκρίζα μαλλιά, όταν έχεις το χρώμα του αλατοπίπερο. Είναι κάτι προϊόντα σαν τζελ, που κυκλοφορούν κάμποσο στο εμπόριο. Όμως πάλι δεν θα με ένοιαζε. Απλά πιστεύω ότι το γκρίζο μαλλί πρέπει να είναι κοντό. Και να του κάνεις και μια “ανέμελη πουτανιά”, ένα λίγο αχτένιστο, ένα τσουλουφάκι, κάτι τέλος πάντων που να είναι πιο κοντά στην ηλικία σου. Τα μακριά γκρίζα μαλλιά έχουν ένα ροκ στυλ, αλλά είναι και λίγο της γιαγιάς. Για αυτό και στις ταινίες τα “βάζουν” πάντα σε περίεργους τύπους.

Οι γυναίκες θέλουν ασφάλεια. Έναν άντρα που να ακουμπάνε πάνω του. Και τα γκρίζα μαλλιά με έναν περίεργο τρόπο σου δίνουν αυτή την εντύπωση. Για αυτό αντί να γκρινιάζει κανείς που τα έχει, θα πρέπει να χαίρεται. Και προς Θεού να μην σκεφτεί ποτέ να τα βάψει. Φαίνεται άσχημα. Άσε που χαλάς την προσωπική σου γοητεία.

Διαβάστε ακόμα:
* Περί στυλ και άλλων “δαιμονίων”

Keywords
Αναζητήσεις
ψαρα μαλλια, τζελ για βαψιμο μαλλιων για αντρες
Τυχαία Θέματα