Τι ντυμένη, τι γυμνή, το ίδιο πράγμα! – Ποια διάσημη έκανε αυτή την προκλητική εμφάνιση;

Την έχουμε δει στη μικρή οθόνη, αλλά και σε δεκάδες περιοδικά, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς που γνωρίζουμε. Όμως τον τελευταίο ένα χρόνο έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας του σέξι look της και των εκρηκτικών αναλογιών της. Και όπως έχει δείξει αυτό το παιχνίδι με τα media ξέρει να το παίζει πολύ καλά.

Ο λόγος για την Έλεν Φλάναγκαν, η οποία τη Τρίτη πήγε στο πάρτι του περιοδικού FHM και φόρεσε ότι πιο διάφανο και καυτό βρήκε. Με λίγα λόγια παρά το γεγονός ότι ήταν ντυμένη, φαινόντουσαν όλα. Δηλαδή γυμνή αν έβγαινε το ίδιο πράγμα θα ήταν (σχεδόν).

Και μάλλον καλά, καθώς ήταν το πάρτι του περιοδικού που πριν από μερικούς μήνες την ψήφισε ως την πιο Σέξι Γυναίκα του Πλανήτη. Και η Φλάναγκαν προφανώς έπρεπε να αποδείξει τον λόγο.

Πάντως αυτή η εμφάνισή της δεν ήταν η μοναδική που προκάλεσε συζητήσεις. Σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Star η όμορφη Έλεν δήλωσε περήφανα ότι «έχω τα πιο όμορφα βυζιά του πλανήτη». Λατρεύω τη μετριοφροσύνη της!

Keywords
Τυχαία Θέματα