Το BBC κάνει αφιέρωμα στο Cookisto – Μια ελληνική startup με delivery «σπιτικού φαγητού» [βίντεο]

Ποιος είπε ότι η κρίση αυτή δεν είναι ευκαιρία; Κι’ όμως είναι για όσους ψάχνουν και αναζητούν νέες ιδέες.

Μέσα στο κλίμα της εποχής του ίντερνετ η συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους από κάθε άκρη της Αθήνας να φάνε σπιτικό φαγητό με ένα μονάχα κλίκ.

Σπιτικά φαγητά φτιαγμένα με μεράκι και με τις συνταγές της «μαμάς» μια γκάμα από επιλογές είναι στην διάθεση του χρήστη. Πίτες, φασολάκια, γλυκά του κουταλιού …

Μια υπέροχη εναλλακτική στο σπιτικό φαγητό που συνδυάζει ποιότητα

και υγεία.

Πίσω από αυτήν βρίσκονται πέντε νέοι άνθρωποι, οι Γιάννης Ασημακόπουλος, Μιχάλης Γκόντας, Δημοσθένης Νικούδης, Άρης Κωνσταντινίδης και Πέτρος Πιτσιλής.

Το BBC μάλιστα μετά το CNN αφιερώνει άρθρο για την έξυπνη ιδέα των παιδιών με τίτλο «ένας νέος ελληνικός τρόπος για φαγητό», επισημαίνοντας ότι το concept θα ταξιδέψει σύντομα και στο Λονδίνο.

Οι κυρίες που μαγειρεύουν για λογαριασμό του Cookisto, η Μαριλένα Ζάχου και η Φωτεινή Μαγκανά. Η Μαριλένα, αφού πάει τα παιδιά στο σχολείο στο Μαρούσι, ηρεμεί με έναν ελληνικό καφέ και ξεκινά το μαγείρεμα. «Σήμερα έχουμε Μουσακά», περιγράφει την καθημερινότητά της στο ξένο μέσο η ίδια. Ανεβάζει το φαγητό στο ίντερνετ και περιμένει τους διαδικτυακούς της πελάτες. Η Φωτεινή φτιάχνει σπανακόπιτα. Και κάπως έτσι το μαγείρεμα με αγάπη κυκλοφορεί σε όλες τις γειτονιές. Η τιμή των φαγητών κυμαίνεται συνήθως από 2,50 έως και 3,40 ευρώ.

Cookisto.com - Someone is cooking for you! from Cookisto on Vimeo.

Keywords
Τυχαία Θέματα