Το ερωτικό όνειρο της Αθήνας

Το πιο τολμηρό ερωτικό show, έρχεται για άλλη μία χρονιά στην Αθήνα, υποσχόμενο πολλά tricky happenings, kinky gadgets και pornstars της εγχώριας και όχι μόνο βιομηχανίας.

Και φέτος το πιο προκλητικό, alternative και προχωρημένο sex show, έρχεται στην πόλη μας για ένα τριήμερο που θα αναστατώσει, αφού πρώτα απενοχοποιήσει τα βράδια μας. Το Athens Erotic Dream που θα διαρκέσει από σήμερα μέχρι την Κυριακή (Παρασκευή από τις 17:00- 01:00, Σάββατο-Κυριακή 14:00-01:00), θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ, στο 12ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας (Κόμβος Μεταμόρφωσης).

Υποσχόμενο πέραν από, πολλά stages με μουσικά συγκροτήματα και DJ’s (ειδικά στο BDSM Area θα γίνει παρέλαση ονομάτων), τα πιο ερωτικά και kinky gadgets, και φυσικά πολλές διάσημες pornstars από την εγχώρια και ευρωπαϊκή βιομηχανία, το Erotic Dream θα παρουσιάσει και μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ερωτικά shows από διάσημους-ες performers του χώρου.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και πακέτα για 2ήμερη και 3ήμερη επίσκεψη από 25 και 35 ευρώ αντίστοιχα, ώστε να παρακολουθήσεις περισσότερο με λιγότερα. Τέλος σε περίπτωση που πείσεις τον καλό-ή σου να πάτε μαζί για να διευρύνετε τους ερωτικούς σας ορίζοντες, το Athens Erotic Dream προνόησε για ένα οικονομικό εισιτήριο που θα συμπεριλαμβάνει και τους δυό σας, στην τιμή των 20 ευρώ. Καλή μας διασκέδαση.

Διαβάστε ακόμα:

* Κάνε αυτά, για να κάνεις σεξ

* Τα κορίτσια του Maxim

* Ο δονητής έχει την δικιά του ιστορία

Keywords
Τυχαία Θέματα