Το «καλό παιδί» βίασε και τσάκισε το παιδί μου!

Σπαραχτική κραυγή της μάνας για όσα ακούστηκαν μετά την σύλληψη του Πακιστανού που κακοποίησε την 15χρονη Μυρτώ. Εφημερίδες δημοσιεύουν φωτογραφίες με το πρόσωπο του δράστη.

Σε μια συνέντευξη-ποταμό η μητέρα της 15χρονης μαθήτριας που κακοποιήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα από τον 19χρονο Πακιστανό στην Χρυσή Ακτή της Πάρου τα βάζει με όσους χαρακτήρισαν τον δράστη «καλό παιδί», οργίζεται με τον Αλέξη Τσίπρα και ανταλάσσει την ανάρρωση του παιδιού της με την ελευθερία του βιαστή.

«Εάν μου έλεγαν να αφήσουν αυτόν τον άνθρωπο ελεύθερο με αντάλλαγμα να σηκωθεί όρθια η Μυρτώ και να περπατήσει θα συμφωνούσα αμέσως, αρκεί να μην πάθει το ίδιο κάποιο άλλο παιδί» εξομολογείται στο «Πρώτο Θέμα» η Μαρία Κοτρώτσου καθώς η κόρη της δίνε ακόμα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική μονάδα του Αττικού Νοσοκομείου.

«Πως το ξέρουν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι καλό παιδί με τόσο κακό που έκανε στην κόρη μου; Άκουσα μια γυναίκα να λέει ότι βάζει και το χέρι της στη φωτιά ότι είναι καλό παιδι. Τα λέει αυτά γιατί δεν χτύπησε ούτε βίασε το δικό της παιδί», λέει η πικραμένη μητέρα ενώ οι εφημερίδες Έθνος της Κυριακής και Πρώτο Θέμα δημοσιεύουν καθαρές φωτογραφίες του δράστη (χωρίς παραμόρφωση) στα πρωτοσέλιδά τους ( η αστυνομία το μετέφερε με μάσκα στις φυλακές του Αυλώνα στο πρόσωπο).

Η Μαρία Κοτρώτσου αναφέρεται και στους εκπροσώπους των κομμάτων που τάσσονται κατά της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» για τον εντοπισμό των παράνομων μεταναστών (ο Πακιστανός που κακοποίησε την κόρη της, μέρα μεσημέρι, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου ζούσε κι εργαζόταν παράνομα στην Ελλάδα): «Μιλούν εκ του ασφαλούς γιατί ως βουλευτές έχουν ασφάλεια και δεν έχουν να φοβηθούν για τα παιδιά τους. Αν ήταν το παιδί π.χ του κ. Τσίπρα στη θέση της κόρη μου, ποιά θα ήταν η θέση του για τους μετανάστες; Όμως δεν έχει νιώσει τον κίνδυνο δίπλα του και δεν θα τον νιώσει ποτέ. Δεν είμαι κατά του Τσίπρα αλλά σε μερικά πράγματα άλλο Τσίπρα και άλλο…τσίπα».

Keywords
Αναζητήσεις
μαρια κοτρωτσου μυρτω
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews