Κινητό των δολοφόνων έχει η ΕΛ.ΑΣ

Πολλά λάθη φέρονται να έχουν κάνει οι ληστές της Πάρου αφότου σκότωσαν εν ψυχρώ τον 53χρονο ταξιτζή που τους καταδίωξε καθώς πάνω στον πανικό τους άφησαν πίσω ένα καπέλο με DNA και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το καρτοκινητό τηλέφωνο ενός από τους ληστές, το οποίο του έπεσε κατά την διάρκεια της συμπλοκής με τον άτυχο Δημήτρη Μίχα, έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας στην Νάουσα της Πάρου, βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών.

Σ κατάλογο των επαφών

υπάρχουν περισσότερα από 500 ονόματα και οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών υπηρεσιών τα ερευνούν ένα προς ένα, με στόχο να φτάσουν στην ταυτότητα των κακοποιών.

Στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ εξετάζεται επίσης το υλικό από τα δυο βίντεο, που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας. Όπως προκύπτει από την επεξεργασία της εικόνας, τα χαρακτηριστικά των ληστών είναι ευδιάκριτα και οι αξιωματικοί θεωρούν θέμα χρόνου να φτάσουν στη σύλληψή τους.

Όσο περνούν οι ώρες, κερδίζει μάλιστα έδαφος το σενάριο που θέλει τους δράστες να κρύβονται σε κάποιο σημείο του νησιού και να έχουν σκηνοθετήσει την απόδραση με το αυτοκίνητο και το σκάφος που έκαψαν!

Keywords
Τυχαία Θέματα