Το τέλος μιας σχέσης – Το love story της Μόνικα Μπελούτσι και Βενσάν Κασέλ και πως έφτασε στο τέλος του

Παντρεμένοι από το 1999 η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ ήταν πάντα ένα αντισυμβατικό ζευγάρι.

Ο άνδρας που κατάφερε να «δαμάσει» την πιο ποθητή γυναίκα της υφηλίου φαίνεται πως δεν είχε εντυπωσιάσει από την αρχή την γοητευτική Μόνικα. Σε δηλώσεις της μάλιστα η ίδια είχε ομολογήσει ότι στην αρχή όταν είχαν γνωριστεί τον είχε αντιπαθήσει. «Στην αρχή ήταν ένα συναίσθημα απέχθειας αλλά τελικά καταλάβαμε ότι ήταν μια περίεργη έλξη», δήλωνε η ίδια όταν παντρεύτηκαν.

Έντονοι χαρακτήρες με ταμπεραμέντο και δυναμικές προσωπικότητες

ο γάμος τους δεν εξελίχθηκε στην κλασική παραδοσιακή οικογένεια. Πέρναγαν μεγάλο διάστημα μακριά κυρίως εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων αλλά όταν βρίσκονταν μαζί το πάθος ήταν σαν την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους. «Προσωπικά, το βρίσκω ρομαντικό να μην βρίσκεσαι με τον σύντροφό σου όλη την ώρα, αγκιστρωμένη, δεν τον βαριέσαι και ταυτόχρονα δεν τον θεωρείς δεδομένο. Είμαστε πολύ διαφορετικοί, αλλά με έναν μαγικό τρόπο αυτό δουλεύει με εμάς», σχολίαζε η ίδια.

Η Μόνικα δε, ερωτεύτηκε ξανά τον άνδρα της μετά από την γέννηση των παιδιών τους, καθώς η ίδια δήλωνε ότι ήταν εκπληκτικός πατέρας.

Το τέλος του γάμου τους έσκασε «σαν βόμβα» στην διεθνή σόουμπιζ. Τόσο η Μόνικα όσο και ο Κάσελ πάντως δεν είχαν απασχολήσει ποτέ ιδιαίτερα με την προσωπική τους ζωή τα μέσα. Πάντα επέλεγαν πιο απλή και αντισυμβατική ζωή μακριά από τα λούσα τις υπερβολές που καταφεύγουν πολλοί σταρ.

Πλέον ο καθένας παίρνει χωριστούς δρόμους και φαίνεται πως το διαζύγιό τους όπως και η σχέση τους ήταν έντονο καθώς πλέον «αποφεύγουν ο ένας τον άλλο σαν ο διάβολος το λιβάνι». Στην Βραζιλία επέλεξε να μένει ο Κασέλ στην Ιταλία η Μόνικα, σύμφωνα με δηλώσεις στενής της φίλης.

Την είδηση διαζυγίου επιβεβαίωσαν σχεδόν ταυτόχρονα χθες, τα γραφεία Τύπου των δύο ηθοποιών, με ξεχωριστές ανακοινώσεις τους, σκορπώντας θλίψη στους φανατικούς θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο, αλλά και ρίγη συγκίνησης σε όλον τον ανδρικό πληθυσμό, αφού η εντυπωσιακή Μόνικα θα κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερη.

Το γραφείο Τύπου της Μπελούτσι, εξέδωσε ανακοίνωση στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, την ώρα που η υπεύθυνη επικοινωνίας του Κασέλ δημοσίευε ανακοίνωση επιβεβαίωσης του χωρισμού στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα