Ψυχασθενής ο μακελάρης της Ραφήνας – Την τεμάχισε με τσεκούρι, πριόνι και μπαλτά

Ελεύθερος ανάμεσά μας κυκλοφορεί ο μακελάρης της Ραφήνας που κατακρεούργησε και τεμάχισε την άτυχη ηλικιωμένη στην Ραφήνα.

Η ΕΛΑΣ μελετά το ειδεχθές έγκλημα και σύμφωνα με το ιατροδικαστή, ο δράστης αφού την σκότωσε στην συνέχεια την «τεμάχισε βιαστικά και άτσαλα» χρησιμοποιώντας από τσεκούρι έως πριόνι και μπαλτά. Όπως δημοσιεύει η Espresso ο διαμελισμός της έγινε 24 με 30 ώρες μετά την δολοφονία της καθώς όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, όλα

τα τραύματά της ήταν μεταθανάτια.

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία της γυναίκας δεν έχουν γίνει γνωστά. Οι Αρχές εκτιμούν πως πιθανόν να είναι Ελληνίδα, κάτι που συμπεραίνουν από την λευκή της επιδερμίδα και ηλικιακά την τοποθετούν μεταξύ 60 και 70 ετών. Το πρόσωπό της είναι ιδιαίτερα παραμορφωμένο και δεν μπορεί να αναγνωριστεί.

Ο δράστης πιθανόν να είναι ψυχικά διαταραγμένος, ένα συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν από την μανία με την οποία της επιτέθηκε, ενώ εξετάζεται και η πιθανή σχέση μαζί της. Ίσως να πρόκειται για κάποιον στενό συγγενή, γιο ή σύζυγο. Οι αστυνομικοί τηρούν στάση αναμονής περιμένοντας κάποιος συγγενής ή φίλος να προσφύγει σε αστυνομικό τμήμα και να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το διαμελισμένο πτώμα μεταφέρθηκε από άλλη περιοχή της Αττικής στη Ραφήνα και πετάχτηκε στον κάδο ανακύκλωσης. Το έγκλημα έγινε αλλού και ο δολοφόνος για να εξαφανίσει τα ίχνη πέταξε τα τεμαχισμένα μέλη στον κάδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα