Το τυφλό χτύπημα του Μπέκαμ (vid)

Πόσο εύκολο είναι να παίξεις μπάλα αν δεν βλέπεις καθόλου; Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το δοκίμασε δίπλα σε ποδοσφαιριστές με προβλήματα όρασης. 

Από τον Άρη Βουρβούλια

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι το νέο πρόσωπο της Sainsbury και ήδη το πρώτο βίντεο αυτής της συνεργασίας είναι γεγονός. Στα πλαίσια της εκστρατείας “one million kids challenge”, που ξεκινάει η γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ (είναι επίσημος χορηγός των Παραολυμπιακών  Αγώνων του 2012), το βίντεο δείχνει τον διάσημο αστέρα να προπονείται με μία ποδοσφαιρική

ομάδα ατόμων με προβλήματα όρασης.

Στόχος της εκστρατείας είναι να παρακινήσει τουλάχιστον ένα  εκατομμύρια παιδιά να ασχοληθούν με κάποιο Παρολυμπιακό άθλημα πριν τους Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Το διαφημιστικό δείχνει τον  Μπέκαμ να συμμετάσχει στην προπόνηση με δεμένα τα μάτια, θέλοντας να αποδείξει μέσα από την πράξη, πόσο δύσκολο και άξιο θαυμασμού είναι το επίτευγμα των συγκεκριμένων αθλητών. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, φανερά τρακαρισμένος και έξω από τα νερά του, θα δυσκολευτεί αρκετά να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, αλλά με την βοήθεια ενός ποδοσφαιριστή με πρόβλημα όρασης, θα καταφέρει τελικά  να αποβάλει την διστακτικότητα και να γίνει μέρος του παιχνιδιού.

Μία όμορφη πρωτοβουλία -με το αζημίωτο φυσικά αφού η συγκεκριμένη συνεργασία θα προσθέσει πέντε εκατ. λίρες στον τραπεζικό λογαριασμό του) που θα συνεχιστεί και με μία σειρά διαφημιστικών στο προσεχές μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αντικατέστησε τον διάσημο σεφ, Τζέιμι  Όλιβερ, ο οποίος επί έντεκα συναπτά έτη ήταν το κεντρικό διαφημιστικό πρόσωπο της εταιρείας.
Πάρτε μια γεύση στο  βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε ακόμα:
* Πάμπλο Γκαρσία: μύθοι και ιστορίες

Keywords
Τυχαία Θέματα