Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ – Στον τόπο της αιματηρής συμπλοκής με τους Αλβανούς κακοποιούς

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Ιλίρ Κούπα, που θεωρείται πως βρίσκεται στις απόκρυμνες πλαγιές κοντά στον ποταμό Καλαμά και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν θα ξεφύγει από τον αστυνομικό κλοιό, που ολοένα και σφίγγει. Η περιοχή όπου έπεσε νεκρός ο διαβόητος κακοποιός Μαριάν Κόλα, από τα ξημερώματα βρίσκεται αποκλεισμένη σε μια μεγάλη περιμετρική ακτίνα των 20 χιλιομέτρων.

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από το σημείο της συμπλοκής και σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως «σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, ανακοινώνεται ότι,

όπως διακριβώθηκε δακτυλοσκοπικά, ο ένοπλος δράστης που τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα τα ξημερώματα, στην περιοχή Βροσίνα Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς, είναι ο αναζητούμενος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, υπήκοος Αλβανίας KOLA MARIAN.

Στο χώρο της συμπλοκής, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov με διπλό γεμιστήρα, ένα πιστόλι Glock με δύο γεμιστήρες και μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα. Ο τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Keywords
Τυχαία Θέματα