Το «ξύλο της αρκούδας»: Διευθυντής ειδήσεων και παρουσιαστής κυλίστηκαν στα πατώματα παίζοντας μπουνιές

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μεταξύ διευθυντή ειδήσεων και παρουσιαστή που όχι απλώς ήρθαν σε χέρια αλλά κυλίστηκαν στα πατώματα με μπουνιές και κλωτσιές στους διαδρόμους του καναλιού.

Πρόκειται για τον Διευθυντή Ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθο Τσουρούλλη και τον Διευθυντή Προγραμμάτων του σταθμού Σάββα Χατζηγεωργίου....

Αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες, στάθηκε διαφωνία των δύο ανδρών για θέμα που αφορούσε αρχικά ζήτημα της εκπομπής, «Πρωτοσέλιδο», το οποίο εξελίχθηκε σε άγριο καβγά. Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν

μπουνιές και κλωτσιές στις σκάλες του δεύτερου ορόφου του σταθμού.

Οι δύο άνδρες επικοινώνησαν αρχικά τηλεφωνικά, την ώρα που βρισκόταν η εκπομπή στον αέρα κι μάλιστα διαπληκτίστηκαν έντονα. Η απάντηση του Χρ. Τσουρούλλη ήταν άμεση πρό(σ)κληση προς τον Σ. Χατζηγεωργίου να μεταβεί στον σταθμό για να λύσουν από κοντά τις διαφορές τους. ''Aν έχεις τ'@@@@@@ έλα να το λύσουμε εδώ'', φέρεται να δήλωσε ο παρουσιαστής στον Χατζηγεωργίου, εκτός κάμερας φυσικά, ο οποίος πήγε στο κανάλι φωνάζοντας ''ήρθα ρε μ@@@@α'' κι εκεί έγινε το ''έλα να δεις''.

Ο καβγάς σύμφωνα με το stylista.com ήταν τόσο έντονος που σε κάποιο σημείο οι δυο τους, σύμφωνα με όσους βρίσκονταν στο σημείο, κυλίστηκαν στα πατώματα.

Αμέσως έσπευσαν οι ψυχραιμότεροι που βρίσκονταν στον όροφο να τους χωρίσουν, προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως σημειώθηκε εν μέσω εντάσεων και ιδιαιτέρως ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας στον όμιλο ΔΙΑ, όπου οι απολύσεις και οι περικοπές το τελευταίο διάστημα είναι σχεδόν ρουτίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα