Το υπόγειο των τελετών Βουντού!

Φωτογράφος βρέθηκε στον ναό τέλεσης εξορκισμών και απαθανάτισε σκληρές εικόνες από μάγισσες, ιέρειες και δαιμονισμένους. Κι όλα αυτά στην καρδιά της πόλης.

Η φωτογράφος Σάνον Ταγκάρντ είχε μια εμπειρία ζωής που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Η ιέρεια Μάμπο Ρόουζ Μαρί Πιέρ της επέτρεψε να μπει στα άδυτα ενός υπογείου στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και να γίνει μάρτυρας μιας τελετής εξορκισμού.

Η ιέρεια Μάμπο είναι διάσημη στην πόλη και όποιοι έχουν την υποψία πως το κορμί τους το κατέχει κακό πνεύμα τρέχουν στο υπόγειό της για να ξαναβρούν τον εαυτό τους.

Μέσα στον ναό η φωτογράφος ήρθε

αντιμέτωπη με ανθρώπους που συμπεριφέρονταν σαν να τους είχε κυριεύσει μια μυστηριώδης δύναμη, φέρονταν εξαιρετικά αλλόκοτα, ούρλιαζαν, χτυπιόνταν στα πατώματα, έτρεχαν πάνω κάτω και τα μάτια τους πρόδιδαν τρόμο. Κάποιοι μάλιστα έδειχναν να έχουν πάθει αμνησία, να μην θυμούνται τίποτε, ούτε καν το όνομά τους, σίγουρα όχι όσα είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της τελετής εξορκισμού.

«Η θρησκεία αυτή έχει παρεξηγηθεί από τις δυτικές κοινωνίες. Κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή χρησιμοποιείται στις τελετές αίμα ζώων πρόκειται για σκληρή, σατανική θρησκεία. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Τα κοτόπουλα, τα γουρούνια και οι κατσίκες που γίνονται θυσία, σφαγιάζονται με τον τρόπο που σφάζουν τα ζώα και οι δυτικοί ενώ στο τέλος κάθε τελετής οι παρόντες τα τρώνε αφού πρώτα τα έχουν μαγειρέψει», λέει η Ταγκάρντ η οποία εκθέτει μερικές από τις λήψεις που έκανε εκείνη τη νύχτα, με τίτλο «Το Υπόγειο των Βουντού».

Keywords
Τυχαία Θέματα