Βασιλικό πρεσάρισμα τίτλου [βίντεο]

Η Ρεάλ καθάρισε εύκολα τη Βιγιαρεάλ (3-0) και με την 8η διαδοχική νίκη της διατηρήθηκε σε τροχιά τίτλου (-1 από κορυφή).

Νωρίτερα οι άλλες δύο είχαν κάνει τη δουλειά τους. Και τα απίθανα οκτώ γκολ που έβαλε η Μπαρτσελόνα στη Λα Κορούνια και το ένα και καλό της Ατλέτικο στο Μπιλμπάο, ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα είχαν ως βαθμολογικό όφελος. Επρεπε λοιπόν και η Ρεάλ να νικήσει εντός τη Βιγιαρεάλ, ώστε να παραμείνει στο -1 από τις συνδιεκδικήτριες του τίτλου.

Αν και το Κίτρινο Υποβρύχιο αναμενόταν δύσκολος αντίπαλος, τελικά έχασε με κάτω τα χέρια. Το 3-0 μάλιστα έστειλε την παραγωγή των νικητών στα 101 γκολ!

Αν και ξεκίνησε νωχελικά η Βασίλισσα, είχε μερικά καλά σημεία στον αγώνα. Στο 41’ άνοιξε το σκορ, όταν σε παράλληλη του Ρονάλντο, ο Ασένχο δεν έδιωξε καλά και σε πρώτο χρόνο με το κεφάλι ο Μπενζεμά έβαλε το 23ο του στο πρωτάθλημα. Δύο λεπτά αργότερα χρειάστηκε να επέμβει για μία και μοναδική φορά ο Κέιλορ Νάβας στο δυνατό σουτ του Ντένις Σουάρες. Ο Μόντριτς απείλησε με ωραίο φαλτσαριστό (50’) και ο Λούκας Βάθκεθ (69’)που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τα λευκά, έγραψε το 2-0. Αφού έπαιξε το 1--2 με τον Μπενζεμά, έκανε υπέροχη επέλαση και σούταρε από μακριά στην αριστερή γωνία.

Στο 76’ ο Μόντριτς έβαλε το πιο όμορφο τέρμα του αγώνα. Στην κόντρα ο Ντανίλο έβγαλε τέλεια σέντρα και ο Κροάτης ως τρέιλερ εμφανίστηκε από το πουθενά στο πλάνο, για να σκοράρει με προβολή. Μέχρι το φινάλε δεν υπήρξε άλλη φάση. Μόνο που ο Κριστιάνο έφυγε λες και είχε κάποιο πρόβλημα, κάτι που θα φανεί στην ενημέρωση της Ρεάλ. Με αυτά τα τρία γκολ η Ρεάλ ξεπέρασε τα 100 γκολ (101) για έβδομη σερί χρονιά και για όγδοη στην ιστορία της. Καμία άλλη ομάδα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα δεν έχει πετύχει κάτι αντίστοιχο…

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Ντανίλο, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς (79’ Χάμες Ροδρίγκες), Κρόος (73' Ισκο), Λούκας Βάθκεθ (84' Χεσέ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο): Αρεολά, Μπαϊγί, Βίκτορ Ρουίθ, Μάριο, Ρουκάβινα, Τριγκέρος (73’ Ρόδρι), Μπρούνο, Τζιοβάνι (62' Σάμουελ), Ντένις Σουάρεθ, Αντριάν (64’ Λέο Μπαπτιστάο), Μπακαμπού.

πηγή: gazzetta.gr

The post Βασιλικό πρεσάρισμα τίτλου [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα