Βασίλης Λεβέντης: Το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» έγινε «δώστε όλα τα στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια σε ξένους οίκους»

Η συμφωνία της Κυβέρνησης με τους δανειστές για τα «κόκκινα δάνεια», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βασίλη Λεβέντη. Με ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων εξαπολύει δριμύ κατηγορώ εναντίον της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ:

«Όσο εύκολα η Κυβέρνηση από την προεκλογική "ελπίδα" έφερε την μετεκλογική "δυστυχία" άλλο τόσο εύκολα το Υπουργείο των Οικονομικών μετέτρεψε το σύνθημα "κανένα σπίτι στα χέρια

τραπεζίτη" σε "δώστε όλα τα στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια σε ξένους οίκους". Η Ένωση Κεντρώων δεν ζητά τίποτα παραπάνω από το να τηρηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα, δηλαδή να προστατευθούν όλα τα δάνεια των πολιτών μας με προτεραιότητα τους ανέργους και αυτούς που βγήκαν εκτός οικογενειακού προγραμματισμού».

The post Βασίλης Λεβέντης: Το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» έγινε «δώστε όλα τα στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια σε ξένους οίκους» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα