Έλενα Ακρίτα: Έχω κάνει δουλειές για χρήματα

09:10 2/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Η Έλενα Ακρίτα, μετά από πολύ μεγάλο διάστημα, παραχώρησε συνέντευξη στο συνάδελφο, Θανάση Αναγνωστόπουλο και στο Queen.gr και μιλάει για όλους και για όλα.
Έχεις δηλώσει πως θα δεις τα «χαράτσια» και θα σκεφτείς αν θα ξαναγράψεις σίριαλ; Ισχύει ακόμη αυτό;
Αυτή η δήλωση έγινε σε μια στιγμή πανικού, ελπίζω να μην χρειαστεί να την υλοποιήσω για να είμαι ειλικρινής, απλά τα πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα, όπως π.χ. δουλεύω από τα 18 μου, ώστε να μπορώ μετά να κάνω τα ταξίδια που πάντα ονειρευόμουν, όλα αυτά καταρρέουν

μπροστά στα έντρομα μάτια μας και αισθάνομαι ότι ακόμη δεν είδαμε τα χειρότερα.

Υπάρχουν δουλειές που έκανες μόνο για τα χρήματα;
Ναι, έχω κάνει δουλειές για τα χρήματα, όχι πολλές. Παραδείγματος χάριν, όποτε έχω κάνει ραδιόφωνο ομολογώ ότι τα έκανα για τα χρήματα. Το ράδιο είτε το λατρεύεις είτε δεν το πας και εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. Αριθμητικά οι δουλειές που έκανα για τα χρήματα είναι πολύ λιγότερες, αλλά εγώ δεν είχα μπαμπά βιομήχανο ή εφοπλιστή, έπρεπε από τα 18 μου να δουλεύω για να ζω.

Για ποια δουλειά σου αισθάνεσαι περήφανη;
Για τα «φώτα πορείας» και για τη δουλειά μου στα Νέα.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ντράπηκες όταν είδες τηλεόραση;
Με τον θάνατο του Αγγελόπουλου. Όσο ζούσε πολλοί από εμάς -χωρίς να υποτιμούμε το σκηνοθετικό του εύρος- μπορεί να είχαμε τις ενστάσεις μας, μετά το θάνατό του τον αποθεώνουν όλοι χωρίς να έχουν δει καν τις ταινίες του και όλη αυτή η υποκρισία που περίσσευε με ενόχλησε. Θα προτιμούσα μια πιο έντιμη στάση: «έφυγε ένας σπουδαίος σκηνοθέτης, τελεία» και όχι ανόητα κλισέ και φράσεις κλεμμένες από τη Wikipedia.

Πόσο χρονών είναι ο γιός σου, ο Παύλος;
Είναι 19.

Σε ποια ηλικία του είπες ότι είναι υιοθετημένος;
Από τεσσάρων πέντε χρονών, αρχίζεις σαν παραμυθάκι να του λες και αφού έχεις συνεργαστεί με ειδικούς, βήμα-βήμα, στα εφτά οχτώ ήξερε τα πάντα. Γενικά είμαι απρόθυμη να απαντώ σε ερωτήσεις για τον Παύλο, γιατί πλέον είναι ενήλικας και σέβομαι τα δικά του δεδομένα. Αν θέλει να μιλήσει ο ίδιος για τον εαυτό του ας το κάνει.

Μια έξυπνη γυναίκα τι είδους άνδρες προσελκύει;
Οι άντρες που συναντήθηκα δεν ήταν συμπλεγματικοί. Είχα την τύχη και γνώρισα άντρες ευφυείς και συμπορευτήκαμε.

Διαβάστε όλη της τη συνέτνευξη στο Queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα