Κώστας Σόμμερ: Μου αρέσει να ρισκάρω

11:20 3/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Ενώ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε γερμανικό σίριαλ αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα της κρίσης. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό « Εγώ», ο Κώστας Σόμμερ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση, αλλά και τα σχέδια που κάνει να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του στον επιχειρηματικό χώρο.
« Με τον Στράτο Μαρκίδη, ο οποίος είναι πολύ καλός μου φίλος, προσπαθούσαμε καιρό τώρα να τα βρούμε και να συνεργαστούμε, αλλά ο χρόνος ήταν περιορισμένος. Τώρα που προέκυψε η σειρά

« Είναι στιγμές», είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε. Επίσης, ετοιμάζω μια ταινία γερμανικής παραγωγής που θα γυριστεί στην Ισπανία. Θα ήταν κρίμα να κλείσω μια πόρτα που άνοιξε – και που μπορεί πολύ εύκολα να ξανακλείσει.»
« Μου αρέσει που πρωτοκλασάτα ονόματα συναντιούνται σε μια σειρά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ένα ολόφρεσκο πρόσωπο – πολύ ταλαντούχο και καλό παιδί όπως φαίνεται. Πρόκειται για μια σειρά με πολύ ωραίο σενάριο και πολύ καλή σκηνοθεσία.»
Για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας ο ηθοποιός είπε : « Ήταν μια φούσκα, που αργά ή γρήγορα, θα έσκαγε. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω ότι η Ελλάδα θα ανακάμψει γρήγορα. Πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα μιλάμε για το οικονομικό θαύμα της Ελλάδας
Και άφησε να εννοηθεί ότι κάτι ετοιμάζει επιχειρηματικά : « Μου αρέσει να ρισκάρω. Το «επιχειρηματίας» βγαίνει από το ρήμα επιχειρώ. Μέσα από την κρίση βγάνουν και νέοι κροίσοι !»
Αρκετά αισιόδοξος…. Μακάρι να πετύχει σε όλα…!

Keywords
Τυχαία Θέματα