Alco: Πρώτη η ΝΔ με 23,1%-Σε απόσταση «αναπνοής» ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,4%

Το «πολιτικό θρίλερ» καλά κρατεί, όπως διαπιστώνεται πλέον ξεκάθαρα από τις δημοσκοπήσεις. Στη δημοσκόπηση της Alco, που δημοσιεύει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», η ΝΔ προηγείται οριακά του ΣΥΡΙΖΑ με 1,7%. Από την άλλη πλευρά ΠΑΣΟΚ

και ΔΗΜΑΡ μένουν κοντά στα ποσοστά που πήραν στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ενώ τα άλλα κόμματα σημειώνουν φανερή πτώση.

Ειδικότερα, στην εκτίμηση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 23,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21,4%,το ΠΑΣΟΚ 13,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,3%, ΤΟ ΚΚΕ 5,2%, η Χρυσή Αυγή 5,2% και η ΔΗΜΑΡ 6%. Αλλά κόμματα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 7,7% και οι αναποφάσιστοι φθάνουν το 12%.

Ενδιαφέρον έχει η γνώμη του κόσμου για τους χειρισμούς των πολιτικών προσώπων. Οι χειρισμοί του Πάνου Καμμένου αντιμετωπίζονται αρνητικά σε ποσοστό 64%, του Αντώνη Σαμαρά 63%, του Ευάγγελου Βενιζέλου 60%, του Αλέξη Τσίπρα 54%, ενώ το μικρότερο αρνητικό ποσοστό για τους χειρισμούς του συγκεντρώνει ο Φώτης Κουβέλης με ποσοστό 52%.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως οι πολίτες σε ποσοστό 50% πιστεύουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας ευθύνεται για το μη σχηματισμό κυβέρνησης, ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 15%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 9%, ο Φώτης Κουβέλης με 3%, η Αλέκα Παπαρήγα με 2% και ο Πάνος Καμμένος με 1%.

Keywords
Τυχαία Θέματα