Billy Bob Thornton: Πολύ ζηλιάρα η Angelina Jolie

Μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη είναι ζηλιάρα, όπως αποκαλύπτει για την Angelina Jolie ο πρώην σύζυγός της Billy Bob Thornton.

Ο Billy Bob ανέφερε στην εφημερίδα «The Sun» ότι η Angelina είχε κάνει σκηνή ζηλοτυπίας και για τη Halle Berry, με την οποία ο Thornton έπαιξε στην ταινία «Ο Χορός των τεράτων».

«Όταν της είπα ότι έκανα μια ερωτική σκηνή με τη Halle, εκείνη με ρώτησε αν την άγγιξα!

Φυσικά της είπα ότι έπρεπε να την αγγίζω αφού ήταν στο σενάριο!», δήλωσε ο Thornton ο οποίος ωστόσο παραδέχτηκε ότι έφταιξε στον γάμο τους, γιατί δεν πίστεψε ποτέ ότι είναι αρκετά καλός για εκείνη.

«Τίναξα στον αέρα τον γάμο μου με την Angelina», παραδέχεται και αιφνιδιάζει λέγοντας ότι «πίστευα ότι δεν ήμουν αρκετά καλός για εκείνη και ήμουν ανασφαλής», λέει αλλά σημειώνει ότι και έχουν παραμείνει δυο καλοί φίλοι.

Πάντως με τα λεγόμενα του Thornton συντάσσεται και ένας φίλος του Brad Pitt, ο Φρανκ Πολάρο ο οποίος αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός από τότε που γνώρισε την Angelina αρνείται να δεχτεί ρόλους που επιβάλουν να εμπλακεί σε ερωτική σκηνή. «Είναι τρελός για εκείνη και το αντίστροφο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα