Cindy Crawford: Η κόρη μου έχει «κλέψει» τα πάντα από μένα!

O φακός την απαθανάτισε έξω από ένα φαρμακείο. Σε πολύ καλή διάθεση, μοίραζε χαμόγελα στους δημοσιογράφους. Παρόλο, που δεν έχουμε δει πρόσφατα το πρώην μοντέλο σε κάποια φωτογράφιση περιοδικού, έφτασε ο καιρός να την απολαύσουμε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “Parade”, όπου μίλησε για το πώς αισθάνεται ως μητέρα και το επάγγελμα του «μικρού μοντέλου» που ακολουθεί η κόρη της Kaia.

«Πολλοί βλέπουν στην κόρη μου εμένα αλλά

εγώ βλέπω μόνο αυτήν. Πάντα την πειράζω λέγοντάς της ότι μου έχει “κλέψει” τα πάντα. Έχεις τα πόδια μου και τα θέλω πίσω. Έχεις την νεότητα και αυτήν την θέλω πίσω!», τόνισε η πανέμορφη Cindy.

Και συνεχίζοντας αποκάλυψε: «Αυτό που μου άρεσε πάντα στο μόντελινγκ είναι το παιχνίδι με τους φωτογράφους και η δημιουργία όμορφων εικόνων. Βέβαια όλα έχουν αλλάξει. Τώρα είμαι 46 και τότε ήμουν 25 χρονών».

Όμως η Cindy είναι ακόμα πολύ όμορφη. Όταν την ρωτούν πως διατηρείται εκείνη λέει :«Το μυστικό είναι ότι δεν υπάρχει μυστικό. Μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό χάπι. Γυμνάζομαι, τρώω σωστά τις περισσότερες φορές, προσπαθώ να κοιμάμαι αρκετά, δεν καπνίζω και δεν μου αρέσει η νυχτερινή ζωή. Νομίζω ότι όλα αυτά φτάνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα