Eτοιμάζεται το Ipad mini με οθόνη 7 ιντσών;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρέυσει στο διαδίκτυο από γνωστά τεχνολογικά sites, η Apple φερεται να θέλει να προχωρήσει άμεσα στην παραγωγή ενός μικρότερου iPad, με οθόνη 7 ιντσών το οποίο θα τεθεί απέναντι στο Google Nexus 7, που παρουσιάστηκε επίσημα την προηγούμενη εβδομάδα από την γνωστή εταιρεία.

Μεταξύ όσων μεταδίδουν αυτές τις πληροφορίες, είναι το Bloomberg αλλά και η Wall Street Journal, η οποία αναφέρει πως ένα tablet με μικρότερη οθόνη από του iPad, οδεύει προς παραγωγή τον Σεπτέμβριο της φετινής χρονιάς.

Ακόμη δύο διαφορετικές πηγές ανέφεραν στη Wall Street Journal πως η οθόνη θα είναι μικρότερη από 8 ίντσες και ότι η Apple συνεργάζεται με τις LG και AU Optronics, όπως συνηθίζει για την κατασκευή και ανάπτυξή τους.

Η Apple με την κίνηση αυτή -αν τελικά ισχύει- θέλει να ανακόψει τη δυναμική της ταμπλέτας 7 ιντσών της Google, η οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται σε 10 περίπου ημέρες, αρχικά στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Αυστραλία.

Βεβαίως, το μέγεθος της οθόνης όπως και η πλατφόρμα δεν είναι από μόνοι τους παράγοντες που θα κρίνουν τη "μάχη της ταμπλέτας", αφού και το κόστος θα παίξει πολύ καθοριστικό ρόλο ειδικά στην δύσκολη οικονομικά εποχή που ζούμε.



Μετά από μια σειρά ενδιαφέρουσων αποκαλύψεων στην ετήσια Google I/O 2012, η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία της επίσημης εφαρμογής Google Drive για συσκεύες iOS, η οποία παρέχει στο χρήστη πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα και τους φακέλους που έχει αποθηκευμένα στο Google Account του.

Μεταξύ άλλων, ο χρήστης μπορεί να βλέπει τα έγγραφα του ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένος στο Internet και να τα επισημαίνει (mark as starred) για να τα βρίσκει ευκολότερα.

Σε περίπτωση πάλι που τα 5GB της
εφαρμογής δεν του είναι αρκετά, μπορεί να αγοράσει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο μέσω του λογαριασμού του στα iTunes. Εκεί που θα λέγαμε ότι υστερεί το Google Drive είναι στην επεξεργασία των εγγράφων, αφού αυτή είναι δυνατή μόνο μέσω άλλων iOS εφαρμογών.Τo Google Drive μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν για iPhone και iPad από το App store.

Keywords
Τυχαία Θέματα