H ιστορία του Κάρολ και η «χαρά» του αντιπάλου!

***ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΪ ΚΑΡΟΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ τα ωραία σενάρια, που γράφει μόνη της η ζωή και δύσκολα μπορεί να φανταστεί ο άνθρωπος! Είναι από τις όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες, που αρέσουν σε όλους να τις ακούν, να τις διαβάζουν και να τις βλέπουν! Πήγε στη Μόσχα ως δεύτερος γκολκίπερ, πήρε ελέω αποβολής του Μέγιερι θέση βασικού στα μισά του αγώνα και σε φάση πέναλτι και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα το απέκρουσε και ουσιαστικά έδωσε στον Ολυμπιακό

την πρόκριση! Αμέσως λοιπόν, όπως πάντα συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, «έγινε ήρωας» στα μάτια των φίλων της ομάδας του και θα έχει για πολλά χρόνια να θυμάται αυτή την συγκυρία!

***ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι ότι βρίσκεται μια ανάσα από τους 16 του Europa League, με προοπτική να φτάσει ακόμη και στους 8 της διοργάνωσης, αφού μετά την Ρούμπιν Καζάν, ούτε η Μέταλιστ, ούτε η Σάλτσμπουργκ δείχνουν ικανές να κόψουν τον δρόμο του! Κι από εκεί και πέρα, όπως λένε και στο λιμάνι, «ποδόσφαιρο είναι και όλα γίνονται». Ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και στον Ολυμπιακό τονίζουν πως, αφού ξεπέρασαν την πίκρα του άδοξου αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ, μπορούν να κάνουν μια πορεία διάκρισης στο Europa φτάνοντας πολύ ψηλά! Ο Βαλβέρδε και οι παίκτες του πάντως δεν πετούν στα σύννεφα και συνεχίζουν να τονίζουν πως οι... λογαριασμοί με την Ρούμπιν δεν έκλεισαν ακόμη, αφού υπάρχει και το 90λεπτο της Πέμπτης, όπου και πάλι το ζητούμενο είναι η νίκη!

***ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, έτσι και εδώ στην Ελλάδα, ως γνωστό, οι οπαδοί των «αιωνίων» δεν χαίρονται με τις νίκες του αντιπάλου στην Ευρώπη! Κανείς Παναθηναϊκός για παράδειγμα δεν... πανηγύρισε το διπλό του Ολυμπιακού στην Μόσχα, ενώ και το αντίθετο συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν στις ιστορικές «πράσινες» εκτός έδρας νίκες. Μπορεί λοιπόν αυτό να ισχύει για τους φιλάθλους, όμως σε επίπεδο ομάδων υπάρχει και το... όφελος! Σε... απλά ελληνικά στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» μπορεί να μην βγουν και στους δρόμους από μια πιθανή πρόκριση του Ολυμπιακού, αλλά δεν τους χαλάει καθόλου να συνεχίσει ευρωπαϊκά! Ο λόγος είναι απλός και ξεκάθαρος. Όσο πιο πολλά ματς έχουν στην Ευρώπη οι «ερυθρόλευκοι», τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κούραση, αλλά και η πιθανή φθορά που θα φαίνεται και στα ματς πρωταθλήματος. Αυτό δηλαδή (σ.σ .το πρωτάθλημα), που είναι ο μόνος... ζωντανός στόχος του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν!

***ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ στην ΑΕΚ τρέχουν να προλάβουν τις ημερομηνίες, έτσι ώστε να μην πέσει... βαρύς ο πέλεκυς του ευρωπαϊκού αποκλεισμού! Οι πάντες, από την πλευρά του ο καθένας, προσπαθούν να εξασφαλίσουν όλα εκείνα τα χρήματα που χρειάζονται και φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι. Το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει εξασφαλίσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ που είχε υποσχεθεί, όμως το ερώτημα είναι κατά πόσο και οι υπόλοιποι μέτοχοι μπορούν ή έχουν την διάθεση να βάλουν χρήματα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

***ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ Α

Keywords
Τυχαία Θέματα