Kι ο Θεός να βάλει το χέρι του...

***Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΦΤΑΣΕ, ΑΝ ΚΑΙ η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολύ καιρό οι πάντες το περίμεναν κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Όλα έδειχναν ότι θα... πηγαίναμε στον απόλυτο τελικό του πρωταθλήματος, όμως οι δύο συνεχόμενες «πράσινες» γκέλες με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο έχουν χρίσει τον Ολυμπιακό

ως το απόλυτο φαβορί και για την φετινή κούπα! Κι αυτό γιατί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την... καβάντζα του +4 και φυσικά και το βράδυ της Κυριακής θα έχουν παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας! Αν μάλιστα φύγουν από το ΟΑΚΑ με το... τρίποντο της νίκης, τότε θα έχουν 7 βαθμούς διαφορά από τον «αιώνιο» αντίπαλο και φυσικά οι τελευταίες 5 αγωνιστικές θα είναι τυπική διαδικασία!

***ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ να γίνει ένα ήρεμο παιχνίδι, γιατί το κλίμα έχει... φορτιστεί επικίνδυνα! Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, παρότι είναι απογοητευμένοι από τις δύο συνεχόμενες ήττες-σοκ της ομάδας τους, που ψαλίδισαν πολλές από τις ελπίδες για τίτλο, αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο Ολυμπιακό στάδιο! Η πρόθεση αυτή έχει σημάνει συναγερμό και στην αστυνομία, που έχει πάρει δρακόντεια μέτρα, προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό, ενώ και η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει κάνει συνεχόμενες εκκλήσεις για ηρεμία!

***ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ να αναβάλει τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ, που αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο Γεντί Κουλέ! Οι «πράσινοι» έκαναν λόγο για μεθόδευση σε μια απόφαση, που η αλήθεια είναι ότι προκάλεσε και εκνευρισμό, αλλά και πολλά ερωτηματικά! Μάλιστα στον Παναθηναϊκό θυμήθηκαν πως, όταν πριν μερικά χρόνια είχαν ζητήσει από την ΕΠΟ κάτι ανάλογο, μιας και έπαιζαν για να προκριθούν στους «4» του... τότε κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, η ομοσπονδία δεν είχε κάνει δεκτό το σχετικό αίτημα!

***ΤΟ ΠΡΙΜ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟΥΣ παίκτες της ΑΕΚ μετά τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης όλη την περασμένη εβδομάδα. Τα σενάρια και οι φήμες ήταν πάρα πολλά. Όπως πολλά ήταν τα ερωτηματικά ακόμη κι από ΑΕΚτζήδες. Τονίζουν δηλαδή το γιατί δεν είχε κάνει μια ανάλογη κίνηση νωρίτερα, όταν για παράδειγμα η Ένωση δεν είχε χρήματα να σφραγίσει εισιτήρια και αναβλήθηκε το ματς με τον ΟΦΗ. Βέβαια όπως κι αν έχει, για τους παίκτες της Ένωσης, που έχουν πολύ καιρό να δουν το χρώμα του χρήματος, αυτό το πριμ των 100.000 ευρώ είναι μια μεγάλη ανάσα!

***ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΑΠΟ τον υιό του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη, ο πατέρας του Δημήτρη Χονδροκούκη, μιλώντας στην τηλεόραση ζήτησε από τους πολιτικούς να μην... τολμήσουν να συγχαρούν τον παγκόσμιο πρωταθλητή! Όχι άδικο αυτό το ξέσπασμα! Άλλωστε, δεν είναι μόνο πατέρας του Δημήτρη Χονδροκούκη, αλλά παράλληλα και προπονητής του και με την δεύτερη ιδιότητα γνωρίζει πολύ καλά τις μάχες που

Keywords
Τυχαία Θέματα