MasterChef 6 trailer 10/3: Ανατροπή με την αλλαγή αρχηγών

MasterChef 6 trailer 10/3: Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τετάρτη (9/3) έγιναν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα με τον Μάριο να «ταράζει» τα νερά. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος ως νικητής του προηγούμενου Τεστ Δημιουργικότητας είχε δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Έτσι, αντάλλαξε τον Τζόναθαν από την ομάδα του παίρνοντας πίσω τον Γιάννο που ο Δημήτρης είχε «κλέψει» στην αρχή του παιχνιδιού όντας επίσης νικητής σε Τεστ Δημιουργικότητας.

Έπειτα,

ο Μάριος επέλεξε να αλλάξει τον αρχηγό των «Μπλε» καθαιρώντας τον Δημήτρη και φέρνοντας στη θέση του την Βασιλική. Σημειώνεται πως τις συγκεκριμένες αποφάσεις τις έλαβε σε συνεργασία με τον φίλο του και αρχηγό των «Κόκκινων», Γρηγόρη. Μάλιστα, ο
Δημήτρης σχολίασε την συγκεκριμένη κίνηση λέγοντας: «Νομίζουν ότι θα χάσω το ηθικό μου ή έχω τάσεις αρχηγού. Ας έλεγε ο Ταϊρίδης να έρθει να φορέσει την ποδιά των Κόκκινων και πολύ απλά θα άφηνα την ποδίτσα μου και θα έλεγα σε όλους χάρηκα πολύ για τη γνωριμία αλλά εγώ Κόκκινος δεν γίνομαι».

MasterChef 6 trailer 10/3: Οι δύο ομάδες μαγείρεψαν σε διαφορετικό χρόνο

Επιπλέον, η ομάδα του Μάριου θα είχε περισσότερο χρόνο για να μαγειρέψει στην ομαδική δοκιμασία συγκριτικά με την αντίπαλη. Έπειτα, ακολούθησε η αγαπημένη ομαδική δοκιμασία του Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος φρόντισε να το «ζήσει» αρκετά. Φυσικά πρόκειται για τη δημοπρασία των υλικών στις δύο ομάδες.

Έτσι, μπροστά από τους παίκτες υπήρχε ένας πάγκος με καμπάνες και ένα σφυρί με τους αρχηγούς να βρίσκονται στη θέση των πλειοδοτών διεκδικώντας τα απαραίτητα υλικά, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα μενού πέντε σταδίων που θα περιλαμβάνει σούπα, σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό στην ομαδική δοκιμασία. Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες μαγείρεψαν σε διαφορετικό χρόνο, με διαφορετικά υλικά και διαφορετικό εξοπλισμό. Ποια ομάδα κέρδισε τελικά;

Keywords
Τυχαία Θέματα