Tηλεφωνικοί θάλαμοι με δωρεάν wi-fi!


Κάποτε χρησιμοποιούσαμε του τηλεφωνικούς θαλάμους για να παίρνουμε τηλέφωνο από εκεί είτε με κάρτα ή είτε με κέρματα, στην συνέχεια και με την εξέλιξη της τεχνολογίας οι περισσότεροι από αυτούς καταργήθηκαν γιατί δεν είχαν πλέον λόγο ύπαρξης. Στις μεγαλουπόλεις όμως του εξωτερικού υπάρχουν ακόμα, όμως για να τους διατηρήσουν οι υπέυθυνοι σκεφτηκνα ένα πολύ έξυπνο τρόπο για να μην τους καταργήσουν, αλλά να μπορούν παράλληλα να προσφέρουν στην εξέλιξη της τεχνολογίας.

Αυτό που έκαναν οι αρμόδιοι ήταν να μετατρέψουν πολλούς από τηλεφωνικούς θαλάμους σε δωρεάν Wi-Fi hotspots για τους

πολίτες.
Μάλιστα μέσω των smartScreens οι οποίοι παίρνουν τη θέση των τηλεφωνικών καταλόγων, οι πολίτες μπορούν να λαμβάνουν τις απαραίτητες τοπικές πληροφορίες, μεταξύ αυτών τα αξιοθέατα, τα εστιατόρια κι όχι μόνο.
Η ανακοίνωση είχε γίνει ήδη από τον περασμένο Απρίλιο κι οι πρώτοι ανακαινισμένοι τηλεφωνικοί θάλαμοι εγκαινιάστηκαν μόλις χθες. Αυτή την στιγμή έξι βρίσκονται στο Μανχάταν, δύο στο Μπρούκλιν κι ένας στο Κουίνς και στο μέλλον θα εγκαινιαστούν περισσότεροι. Να θυμίσουμε ότι συνολικά υπάρχουν περίπου 12.000 τηλεφωνικοί θάλαμοι.
Πάντως, ακόμη κι οι εταιρείες που έχουν αναλάβει το έργο, αναγνωρίζουν ότι το δωρεάν Wi-Fi είναι η υπηρεσία που πρόκειται να αξιοποιηθεί σε μακράν μεγαλύτερο βαθμό από τους πολίτες και όσον αφορά την εμβέλεια του είναι από 31 με 62 μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα