ΑΕΚ: Εν αναμονή της συνάντησης Seymour Pierce-Βιντιάδη

Πολύ καθοριστική αναμένεται να είναι για την ΑΕΚ, η συνάντηση των εκπροσώπων της επενδυτικής τράπεζας Seymour Pierce με τον Δημήτρη Βιντιάδη, με τους ανθρώπους στην Ένωση  να βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων, όσον αφορά την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Οι Άγγλοι αναμένονται σήμερα στην Αθήνα

για να έχουν συνάντηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση. 

Οι εκπρόσωποι της τράπεζας θα μείνουν στην Ελλάδα μέχρι την Τετάρτη κι εν συνεχεία ο Δημήτρης Βιντιάδης θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Οι άνθρωποι της τράπεζας είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και τις οφειλές της.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ τρέχει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου και αν μέχρι τότε δεν έχει καλυφθεί και δεν μπουν τα περίπου 10,5 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, τότε θα οριστεί νέα ημερομηνία για γενική συνέλευση στις 27 ή 28 του μήνα, που θα προκηρύξει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Πάντως εφόσον το προσεχές διάστημα υπάρξει συμφωνία, το πρόβλημα της ρευστότητας μπορεί να αντιμετωπιστεί με την κατάθεση χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ «έναντι μελλοντικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα