Αποχαιρέτα την Super League που χάνεις…

Πρέπει να σπάσουνε πολλές στάμνες όταν με το καλό έρθει το Μεγάλο Σάββατο στην Κέρκυρα όπου σύμφωνα με την παράδοση, το σπάσιμο των πήλινων δοχείων συμβολίζει τον εξορκισμό του παλιού και του κακού και την υποδοχή του νέου και του ελπιδοφόρου για να μπορέσουν να έχουν καλύτερη χρονιά… στη Football League...εκεί που τους έστειλε οριστικά σήμερα ο Ολυμπιακός

βάζοντας τέλος στις ελάχιστες ελπίδες τους για παραμονή στα μεγάλα σαλόνια.

Πέρυσι η Κέρκυρα έσωσε την κατηγορία με απίστευτο διπλό στο «Καραϊσκάκη», ωστόσο φέτος ο Ολυμπιακός δεν είχε όρεξη για αστεία και έκανε το καθήκον του νικώντας 1-0 με γκολ του Μήτρογλου στο 79΄.

Ο Φετφατζίδης ήταν ο δημιουργός και ο Μήτρογλου ο εκτελεστής. Ο πρώτος έστρωσε στον 25χρονο φορ ο οποίος με βολίδα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αναστασόπουλο(η μπάλα καρφώθηκε στο παραθυράκι της εστίας του), δίνοντας το τρίποντο στους Ερυθρόλευκους.

Η ποιότητα του παιχνιδιού ήταν ασορτί με το πνεύμα των ημερών. Λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι πρωταθλητές και μαθητικά από την προηγούμενη αγωνιστική δεν είχαν μεγάλη διάθεση για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός με την είσοδο των Μασάντο, Φετφατζίδη, Μήτρογλου.

Οι ομάδες

Κέρκυρα (Γιάννης Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Πετρούσης, Βενέτης, Σταμόγιαννος (81’ Κρητικός), Αγρίτης, Λεόν, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Στάμου (87’ Σίμωσης), Κυβελίδης, Αθανασίου (60’ Σκέμπης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου (70’ Μήτρογλου), Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ (63’ Μασάντο), Αμπντούν, Βλαχοδήμος (63’ Φετφατζίδης), Τζεμπούρ

Keywords
Τυχαία Θέματα