Αποδοκιμάστηκε στο Αγρίνιο ο Κ. Μπαρμπαρούσης

Ούτε τον καφέ του δεν κατάφερε να πιει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης σε καφετέρια, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, καθώς αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους πολίτες.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από αντιφασίστες πολίτες που τον αποδοκίμασαν με αποτέλεσμα να φύγει άρον – άρον με τη συνοδεία του από την πλατεία για να αποφύγει τα χειρότερα, επιβιβαζόμενος στη βουλευτική Μερσεντές του, πριν

προλάβει να πιει τον καφέ του.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, έπειτα από έρευνα που έγινε σε γραφεία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, συνελήφθη αστυνομικός ο οποίος είναι πρώην φρουρός του βουλευτή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 ασπίδες, 2 κράνη μοτοσικλέτας, 15 δάδες, 11 κοντάρια με σημαίες, τρεις ξύλινοι ράβδοι, 5 στειλιάρια και ένα τσεκούρι.

Επιπλέον βρέθηκαν υπηρεσιακά είδη όπως αστυνομικό καπέλο, κράνος και δυο καλαμίδες αστυνομικής διμοιρίας και φυσιγγιοθήκη με 17 κυνηγετικά φυσίγγια τα οποία ανήκουν στον συλληφθέντα αστυνομικό.

Ο 45χρονος αστυνομικός κατηγορείται για κατοχή πυρομαχικών και θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Ο αστυνομικός ήταν σε διαθεσιμότητα μετά το περιστατικό στο Μεσολόγγι, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου συνόδευε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Τότε ομάδα χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον Κ.Μπαρμπαρούση είχαν είχαν σπάσει, διώξει και προπηλακίσει μετανάστες που διατηρούσαν πάγκο στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Όλα αυτά ενώ και η τοπική κοινωνία «βράζει” από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα , με την πραγματοποίηση αντιφασιστικών συλλαλητηρίων και αφού ο Χρυσαυγίτης βουλευτής , ενώ πριν λίγο καιρό φωτογραφίζονταν με τον δολοφόνο, τώρα μιλά για παρακράτος και «ρουφιάνους δημοσιογράφους», που στοχοποιούν αυτόν και την Οργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα