Απογοήτευση στο Μάντσεστερ

Απογοητευτικά ήταν τα αποτελέσματα για τις δύο εκπροσώπους της πόλης του Μάντσεστερ, στη φάση των «16» του Europa League, καθώς έτερες γνώρισαν την ήττα. Σε δυσχερέστερη θέση από τις δύο βρίσκεται η Γιουνάιτεντ, η οποία γνώρισε ήττα σοκ στο «Ολντ Τράφορντ» από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-2.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στο παιχνίδι, μένοντας θεατές σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του ματς. Πλέον η ομάδα του Φέργκιουσον

χρειάζεται νίκη με διαφορά δύο γκολ στη ρεβάνς στο «Σαν Μαμές», έτσι ώστε να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Την ίδια τύχη είχε και η ομάδα της Σίτι, η οποία έχασε στη Λισαβόνα με 1-0 από τη γηπεδούχο Σπόρτινγκ, αλλά σαφώς έχει ευκολότερο έργο στην ανατροπή του σκορ από τη συμπολίτισσα της Γιουνάιτεντ, στη ρεβάνς της Αγγλίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Στα άλλα αποτελέσματα της φάσης των «16» του Europa League, η Ατλέτικο επικράτησε στο «Βιθέντε Καλντερόν» με 3-1 της Μπεσίκτας, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι Ολλανδοί της Άλκμααρ νίκησαν 2-0 την Ουντινέζε , ενώ στο «Μεστάγια» η Βαλένθια επιβλήθηκε της Αϊντχόφεν με 4-2. Επίσης η Τβέντε νίκησε 1-0 τη Σάλκε εντός έδρας, ενώ η Σταντάρ Λιέγης αναδείχθηκε ισόπαλη με το Ανόβερο στο Βέλγιο (2-2).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη φάση των «16» του Europa League:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπιλμπάο 2-3
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μάντσεστερ Σίτι 1-0
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπεσίκτας 3-1
Άλκμααρ-Ουντινέζε 2-0
Τβέντε-Σάλκε 1-0
Σταντάρ Λιέγης-Ανόβερο 2-2
Βαλένθια-Αϊντχόφεν 4-2
Μέταλιστ-Ολυμπιακός 0-1

-

Keywords
Τυχαία Θέματα