«Μπορούμε να πάμε μακριά»

Έχοντας καλό προαίσθημα ότι η εθνική Ιταλίας θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Euro, εμφανίσθηκε ο μέσος της «Σκουάντρα Ατζούρα» Αντρέα Πίρλο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Πίρλο δήλωσε την πίστη του πως η Ιταλία θα φθάσει μακριά στη διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκε επίσης στις επικρίσεις για τον Μπαλοτέλι.

«Έχω καλό προαίσθημα για τον προσεχή αγώνα, ειδικά μετά το πρώτο παιχνίδι με την Ισπανία. Υπάρχει πίστη και έχουμε επίγνωση για τις ικανότητές μας που έχουμε ως ομάδα πως μπορούμε να πάμε μακριά

στη διοργάνωση.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θεωρούν ότι ο Μπαλοτέλι είναι ένα βάρος για την ομάδα. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, όπως και οι υπόλοιποι που έχουμε και προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό εαυτό του. Έχουμε αρκετούς σπουδαίους επιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά μέσα στην ομάδα και μπορούμε να βλέπουμε θετικά τα πράγματα.

Όσον αφορά την άμυνα, ο (Ντανιέλε) Ντε Ρόσι προσθέτει πράγματα στην ομάδα παίζοντας στη συγκεκριμένη θέση. Μπορεί να ξεκινήσει από την άμυνα και έχει διαφορετική προσέγγιση του αγώνα, δίνοντας κάτι έξτρα στην κινήσεις της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα