Θέλει το «τρίποντο»

Την νίκη που θα τη βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης ψάχνει απόψε η Ιταλία κόντρα στην Κροατία στο Πόζναν (19:00), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου στο Euro. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της πρεμιέρας στο ντέρμπι με την Ισπανία, η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι θέλει να κάνει… σεφτέ στις νίκες, που θα τη φέρει πιο κοντά στους «8» της διοργάνωσης.

Η πρωτοπόρος του ομίλου Κροατία θέλει να συνεχίσει επιτυχώς και σε αυτήν την αναμέτρηση, μετά την νίκη επί της Ιρλανδίας στην πρεμιέρα

με 3-1.

Ο Πραντέλι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ανέτοιμου Μπαρτζάλι, ενώ είναι πολύ πιθανό το δίδυμο της επίθεσης να παραμείνει το ίδιο με τους Κασάνο και Μπαλοτέλι να είναι στη βασική 11αδα.

Από την άλλη, ο Σλάβεν Μπίλιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, και δεν αναμένεται να κάνει κάποιες ριζικές αλλαγές στην 11αδα της ομάδας του.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στο παρελθόν, με την Ιταλία να μην έχει κερδίσει καμία εξ αυτών, ενώ αντιθέτως η Κροατία μετρά τρεις νίκες.

Στο όριο των καρτών είναι οι Μπαλοτέλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Μάτζιο από την Ιταλία, και οι Μόντριτς και Κράνιτσαρ από τους Κροάτες.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ.

Βαθμολογία:

1.Κροατία 3 (3-1)
2. Ισπανία 1 (1-1)
3. Ιταλία 1 (1-1)
4. Ιρλανδία 0 (1-3)

Η επόμενη αγωνιστική (18/6, 21:45):

Κροατία-Ισπανία
Ιταλία-Ιρλανδία

Keywords
Τυχαία Θέματα