«Χαμός» με το έγγραφο με τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Από χθες το βράδυ όταν και διέρρευσε ένα έγγραφο με τις θέσεις του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που φέρεται να παρέδωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, έχουν προκληθεί αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Σε αυτό το έγγραφο, το οποίο σύμφωνα με την προεδρία της Δημοκρατίας παρέδωσε ο κ. Καμμένος

στον κ. Παπούλια, για να διανεμηθεί εν συνεχεία στα πολιτικά κόμματα, αναφέρεται πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα δεχόταν την συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας -προσωπικοτήτων σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης για την πατρίδα. Μάλιστα σε περίπτωση που θα συμφωνούσε στη δημιουργία κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας», θα γινόταν ανάληψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από στέλεχος του κόμματός του.

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος διέψευσε την ύπαρξη αυτού του εγγράφου και ξεκαθάρισε πως το κείμενο που αναπαράχθηκε σε διαδίκτυο και τηλεόραση και διέρρευσε από την προεδρία της Δημοκρατίας είναι πλαστό. Ο κ. Καμμένος ισχυρίζεται πως στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κατέθεσε μόνο τις θέσεις του κόμματος του προφορικά και εξέθεσε τους 7 όρους που θέτει και στους οποίους δεν περιλαμβάνεται κανένα σενάριο για κυβέρνηση υπό συνθήκες εκτάκτου ανάγκης.

Μάλιστα, στους προσωπικούς λογαριασμούς του σε twitter και facebook χαρακτήρισε ως κατασκευασμένο το δημοσίευμα με το έγγραφο – ντοκουμέντο, παραθέτοντας και τα πρακτικά από την προεδρία της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος έγραψε:

«ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ 7 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΑΜΑΡΑ.

ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Εξάλλου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας σήμερα στον Ant1 τόνισε πως δεν θα πάει σήμερα στον κ. Παπούλια μόνο και μόνο για να συζητήσει «για non paprer, αλλά μόνο για να ενημερωθώ επίσημα για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας».

Μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή στον Ant1 υποστήριξε πως θα μεταβεί στο προεδρικό Μέγαρο μόνο αν ισχύσουν οι 7 προϋποθέσεις και οι δημόσιες τοποθετήσεις του. Ο κ. Καμμένος είπε επίσης πως δε θα παραστεί στη 13.00 στη συνάντηση με τον κ. Παπούλια σε περίπτωση που το αντικείμενο συζήτησης θα είναι το επίμαχο έγγραφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα