Χωρίς τους Rob, Kristen και Taylor τα πάρτι του «Twilight»

Δυσάρεστα τα νέα για τους θαυμαστές του «Twilight» στην Αμερική. Όπως ανακοινώθηκε, οι Robert Pattinson, Kristen Stewart και Taylor Lautner δεν θα δώσουν το «παρών» στις τελικές συγκεντρώσεις για την επερχόμενη ταινία «Breaking Dawn:

Part 2».

Για το θέμα αυτό, η παραγωγός εταιρεία Creation Entertainment, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε τα εξής: ««Το πάθος και η αφοσίωση του οπαδών του Twilight είναι εκπληκτική. Για το λόγο αυτό, θα πραγματοποιήσουμε μία τελευταία, μεγάλη συνάντηση, μια τελική συγκέντρωση για να δούμε παλιούς φίλους που έχουν δημιουργήσει την ‘οικογένεια του Λυκόφωτος’. Παρά το γεγονός ότι ο Rob, η Kristen και ο Taylor και δεν θα είναι μαζί μας αυτή τη φορά, θα συμμετέχουν οι υπόλοιποι σταρ της ταινίας, ενώ το Σαββατοκύριακο θα γεμίσει με ειδικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, πάνελ, δημοπρασίες, αποκλειστικά προϊόντα, μουσική και πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων εκπλήξεων».

Τα πάρτι θα διεξαχθούν στις 25 Αυγούστου στο Σαν Αντόνιο, στις 29 Σεπτεμβρίου στο Ντιτρόιτ, στις 5 Οκτωβρίου στο Νιου Τζέρσεϊ και στις 3 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Keywords
Τυχαία Θέματα