Ομπάμα: «Βαθύτερη η σχέση μου με τον Κλούνεϊ»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι το είδος του ανθρώπου που κάθε πρόεδρος θα ήθελε να έχει σύμμαχο, ενόψει μίας εκλογικής αναμέτρησης. Ωστόσο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα επιμένει πως η σχέση του με τον αστέρα του Χόλιγουντ είναι πολύ βαθύτερη από τα όποια οφέλη μπορεί να του προσφέρει σε πολιτικό επίπεδο.

«Είναι καλός άνθρωπος και καλός φίλος που εργάζεται αγόγγυστα για τα ανθρωπιστικά ζητήματα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος. Αντιθέτως, η Μισέλ Ομπάμα περιορίστηκε να

δηλώσει πως ο Κλούνεϊ «είναι… χαριτωμένος».

Ο Κλούνεϊ έχει αποδειχθεί ως το πιο πιστό μέλος του Χολιγουντιανού fan club του Ομπάμα και παραμένει ένθερμος υποστηρικτής του προέδρου. Μάλιστα, τον Μάιο «άντλησε» (από δωρητές) και έδωσε το ποσό των 15 εκατ. δολαρίων υπέρ της προεδρικής εκστρατείας, μέσα από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, ενώ αναμένεται να κάνει κάτι ανάλογο και από την Ελβετία την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, ο κ. Ομπάμα επέμεινε ότι ο Κλούνεϊ ποτέ δεν υπερέβη τα όρια της φιλίας τους. Παραδέχθηκε, όμως, ότι ο διάσημος αστέρας αποτελεί πόλο έλξης για άνδρες και γυναίκες: «Κάποιες φορές που ήρθε στον Λευκό Οίκο, παρατήρησα πως το προσωπικό άρχισε να κάνει… κύκλους γύρω από το γραφείο μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα