Διαμαντοπούλου: «Έγκλημα» οι εκλογές στην παρούσα συγκυρία

«Από την επομένη της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή για το νέο Μνημόνιο και το PSI άρχισε η προεκλογική περίοδος», τόνισε αρχική η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου, για να συμπληρώσει πως «οι εκλογές στην παρούσα συγκυρία θα ήταν έγκλημα για τη χώρα».

Μιλώντας σήμερα το

πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, υπερτόνισε την ανάγκη για «σταθερότητα της χώρας, προκειμένου να εφαρμόσει όλα όσα έχει δεσμευθεί στο πλαίσιο της νέας δανειακής σύμβασης».

«Από σήμερα έως τον Ιούνιο έχουμε να κάνουμε τόσα πολλά που αν δεν γίνουν με δική μας ευθύνη, δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για την Ελλάδα» δήλωσε η κα Διαμαντοπούλου και πρόσθεσε: «Αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα τώρα θα γυρίσουμε στη δεκαετία του '50».

Η υπουργός Παιδείας, πρότεινε μάλιστα «να αναλάβουν τους κρίσιμους τομείς 6 υπουργοί, οι οποίοι θα είναι αποφασισμένοι να μην κατέβουν στις επόμενες εκλογές, να προωθήσουν όλα τα μέτρα έως τον Ιούνιο και η Βουλή να ελέγχει την πρόοδο της εφαρμογής του προγράμματος ανά 15 ημέρες».

Τέλος, όπως υποστήριξε η κα Διαμαντοπούλου, «στην Ευρώπη το επόμενο διάστημα θα ληφθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις, όπως η έκδοση ευρωομολόγων, και δεν πρέπει η Ελλάδα να μείνει εκτός αυτών των εξελίξεων που θα είναι θετικές και για τη χώρα».

Πηγή: imerisia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα