Διοικητικό «αλαλούμ»

Η προσπάθεια των παλαιμάχων να βρουν μία «φόρμουλα» επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των μετόχων, και κυρίως μεταξύ Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο δεν «έπιασε τόπο».

Οι βετεράνοι συναντήθηκαν χθες με τον «Mr MIG» και σήμερα θα βρεθούν και με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η χθεσινή μέρα περιλάμβανε προσωπικές επιθέσεις εκατέρωθεν, με τον «Βγενό» να κατηγορεί ως υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση της ΠΑΕ τον μεγαλομέτοχο, και τον «Τζίγκερ» με τη σειρά του να κατηγορεί την άλλη πλευρά πως

δυσκόλεψε το έργο της διοίκησης θέτοντας εκβιαστικά διλήμματα.

Σήμερα θα τοποθετηθεί για το θέμα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, μετά τη συνάντηση με τους παλαιμάχους, ενώ επίσημη ενημέρωση θα υπάρξει και από τους ίδιους, οι οποίοι θα μιλήσουν δημοσίως για τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός πάντως για το «τριφύλλι» μοιάζει αναπόφευκτος, ενώ οι «πράσινοι» φέρεται να έστειλαν στην ΕΠΟ έγγραφο με το οποίο ζητούν από την UEFA παράταση μέχρι τις 15 Μαΐου, ώστε να εξεταστεί το θέμα της παράλληλα με την αδειοδότηση, αλλά μοιάζει δύσκολο να έχει θετική απάντηση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα