Έμπλεξαν τα πράγματα

Ιταλία και Κροατία μοιράστηκαν βαθμούς όχι όμως και εντυπώσεις (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο), μετά την ισοπαλία τους στο Πόζναν με 1-1, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στον τρίτο όμιλο του Euro. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» στάθηκε καλύτερα στο ματς, έχασε πολλές ευκαιρίες, και το τελικό 1-1 αφήνει πικρές εντυπώσεις στην ομάδα της Ιταλίας.

Μετά την ισοπαλία αυτή τα πράγματα έμπλεξαν ακόμη περισσότερο, όσον αφορά το θέμα της πρόκρισης στους «8» της διοργάνωσης, καθώς Ισπανία και Κροατία ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς,

έχοντας τελευταίο το μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ η Ιταλία αντιμετωπίζει την ουραγό και χωρίς βαθμό στον όμιλο Ιρλανδία.

Το γκολ του Πίρλο (39') με εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην Ιταλία, η οποία μέχρι να δεχθεί την ισοφάριση από τον Μάντζουκιτς στο 72' έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι με τους Μαρκίζιο, Μπαλοτέλι να αστοχούν σε κάθε τους φάση μπροστά στην εστία του Πλετίκοσα.

Από την άλλη, η ομάδα του Μπίλιτς διαμαρτύρεται για την περίπτωση ενός πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Γουέμπ αρνήθηκε την ποινή σε μαρκάρισμα του Κελίνι στον Μάντζουκιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κροατία άφησε πίσω το άσχημο ξεκίνημα, μπήκε πιο δυνατά και αποφασιστικά στο ματς, και στο 72’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον συνήθη ύποπτο Μάντζουκιτς. Οι Κροάτες μετά τη λήξη του ματς μάλλον θα πρέπει να δείχνουν ικανοποιημένοι με τον ένα βαθμό, όχι μόνο λόγω της εικόνας τους στο ματς, αλλά και στο ότι σε δύο αναμετρήσεις στο Euro δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα