Επαναλειτουργία της ΕΡΤ ζητούν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

«Το ΠΑΣΟΚ ζητά την άμεση αποκατάσταση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και απαιτεί συμμόρφωση στις δικαστικές αποφάσεις», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.

Επίσης, τόνισε ότι είναι υπέρ της ριζικής αναδιάρθρωσης

της δημόσιας τηλεόρασης με οργανόγραμμα, χρονοδιάγραμμα και εγγυήσεις, ενώ επανέλαβε ότι «η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν πρόκειται να κυρωθεί από εμάς. Υπήρχε αλαζονεία, προχειρότητα και μειωμένη αποτελεσματικότητα από την πλευρά της κυβέρνησης». Εξάλλου, ο κ. Βενιζέλος τόνισε «ότι δεν έγιναν αξιόλογα μεταρρυθμιστικά βήματα τους τελευταίους 12 μήνες». Αναφορικά με την προγραμματική συμφωνία, επισήμανε πως «το ΠΑΣΟΚ θέλει συγκεκριμένες εγγυήσεις υλοποίησης».

«Δημόσια ραδιοτηλεόραση με επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων της ΕΡΤ, μέχρις ότου διαμορφωθεί ο νέος φορέας που θα προβλέπει το νέο θεσμικό πλαίσιο», είναι το κεντρικό νόημα των όσων λέχθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, υπό τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα