Φερέιρα: «Θέλει προσοχή η Μάδεργουελ»

Τον κρισιμότερο αγώνα για τη φετινή χρονιά δίνει την ερχόμενη Τρίτη (31/7) ο Παναθηναϊκός στη Σκοτία απέναντι στη Μάδεργουελ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο προπονητής του «τριφυλλιού» κάνει… μαθήματα στους παίκτες της ομάδας του, δείχνοντας τους video με στιγμιότυπα από αγώνες

της σκοτσέζικης ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως και όλοι στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως αποτυχία πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League ισοδυναμεί με καταστροφή για τους «πράσινους».

Ο ίδιος τόνισε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα δύο παιχνίδια με τη Μάδεργουελ, ενώ με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να αφυπνίσει τους ίδιους εν όψει του ματς με τους Σκοτσέζους.

«Είναι μία κλασική βρετανική ομάδα, που θέλει πολλή προσοχή. Θα παίξουν χωρίς άγχος, αφού δεν έχουν κάτι να χάσουν. Παίζουν συνέχεια με πάθος, δεν παρατάνε το παιχνίδι και ειδικά στην έδρα τους είναι ενθουσιώδεις. Το δυνατό τους σημείο επίσης είναι οι αντεπιθέσεις, ενώ παίζουν και με πολλές σέντρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα